OSC Lille thuisshirt 2020-2021

OSC Lille en kledingsponsor New Balance hebben vandaag het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd met de bekende leus: ''Nous sommes Les Dogues.'' In dit tenue speelt de club van trainer Christophe Galtier de Ligue 1, Coupe de France en Champions League thuiswedstrijden in het Stade Pierre-Mauroy gedurende 2020-2021. New Balance is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van ‘’Les Dogues.’’ Sinds de zomer van 2015 is het Amerikaanse kledingsponsor van de club uit Rijsel en destijds werd er een contract voor zes  seizoenen getekend.

OSC Lille thuis shirt en tenue 2020-21

Het OSC Lille thuisshirt 2020-2021 is ook dit seizoen weer overwegend rood en wordt gekenmerkt door het flitsende blauwe vlak over de borst. Deze band loopt diagonaal af en heeft de vorm van een V. Bovendien bevinden zich diagonale witte strepen in dit vlak. Dit design is geïnspireerd door het clublogo van Lille en combineert de heritage en de toekomst van de Franse club. Het tenue van Lille bevat dit seizoen verder een ronde hals met aan de binnenkant een blauwe taping, waarin de naam van de club verwerkt is. De andere kant van de taping bevat de bijnaam van de club: Les Dogues. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance en de andere borst is uitgerust met het logo van Lille OSC. Hoofdsponsor Boulanger prijkt op het midden van het OSC Lille tenue. De retailorganisatie is sinds de zomer van 2019 de shirtsponsor van Lille en is al sponsor van de club sinds 2009. Verder bevatten de mouwen aan de onderkant een witte taping met aan de uiteinden haaientanden, welke verwijzen naar het New Balance logo. Het OSC Lille thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van de club en New Balance staan. De kousen zijn overwegend navy blauw met vier horizontale, rode banen. Op de kousen staan in het wit het logo van New Balance en de initialen van de club. Alle tenues van New Balance zijn dit seizoen weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe OSC Lille tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gabriel, Renato Sanches, Soumaré, Ikone, Yazici en andere sterspelers. Check ook het Lille uitshirt! 

Lille OSC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. In deze winkels kun je het tenue van Lille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

 

OSC Lille thuisshirt 2020-2021

OSC Lille thuistenue 2020-2021

OSC Lille voetbalshirts 2020-2021