OSC Lille thuisshirt 2021-2022

De Franse kampioen OSC Lille heeft in samenwerking met New Balance het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd met het motto: ''Nothing Stops the Dogues.'' In dit tenue speelt de Franse club de Ligue 1, Coupe de France en Champions League thuiswedstrijden in het Stade Pierre-Mauroy. Ook dit jaar is New Balance weer de producent van de OSC Lille voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2016. Het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2026

OSC Lille thuis shirt en tenue 2021-2022

Het OSC Lille thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de streetwear in de stad. Het tenue is dit jaar weer overwegend rood en bevat over de body een all-over gradïent print. Deze print bestaat uit vijfhoeken, geïnspireerd door de vorm van het clublogo. De badge van de club prijkt standaard op de linkerborst en het logo van New Balance staat in het wit op de andere borst. Het midden van de borst bevat het logo van sponsor Boulanger. Daarnaast is het thuistenue voorzien van blauwe en witte details. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw met een graphic van flitsende lijnen, geïnspireerd door de strepen in het New Balance logo. Verder bevat het tenue een toelopende v-hals in het blauw/wit. De achterkant van het OSC Lille thuistenue 2021-2022 is geheel rood en bevat aan de bovenkant de fleur-de-lis met de initialen van de club: LOSC. De onderkant van het tenue bevat nog een zwart label met daarin de bijnaam van de club: Les Dogues. Het OSC Lille thuistenue 2021-2022 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, dat ook de logo's van de club en New Balance bevat. De kousen zijn ook navy blauw met aan de bovenzijde een rode band en ter hoogte van het midden het New Balance logo met de fleur-de-lis.

Alle New Balance voetbalshirts en tenues zijn dit jaar uitgerust met de NBDry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het OSC Lille thuisshirt 2021-2022, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Renato Sanches, Yilmaz, David, Yazici, Celik, Kapi, Fonte, Weah, Botman en nog meer spelers of check het OSC Lille uitshirt 2021-2022.

Lille OSC voetbalshirt bestellen

Het New Balance OSC Lille thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. In deze winkels kun je het tenue van Lille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

OSC Lille thuisshirt 2021-2022

OSC Lille voetbalshirt 2021-2022