OSC Lille voetbalshirts 2022-2023

OSC Lille en kledingsponsor New Balance hebben vandaag de nieuwe OSC Lille voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt ''LOSC'' de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Ook dit seizoen is New Balance weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de OSC Lille voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2016-2017 de kledingsponsor van OSC Lille en CAZOO is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van ''Les Dogues.''

OSC Lille thuisshirt 2022-2023

Het OSC Lille thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar een retro design, geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '80. Het design doet ook denken aan de voetbalshirts van het nationale elftal van Frankrijk in 1984 en 1998. Het nieuwe OSC Lille voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de verschillende horizontale blokken op het tenue. Over de borst loopt een horizontale blauwe band, waarin het logo van de nieuwe hoofdsponsor CAZOO staat. Daaronder bevindt zich een design van drie horizontale witte banen in verschillende diktes. De band aan de onderkant van de mouwen is ook donkerblauw en bevat een wit vlak met daarin twee dunne rode strepen. Het thuisshirt is dit seizoen ook uitgerust met een witte V-hals. Op de rechterborst prijkt het New Balance logo en de linkerborst bevat de badge van Lille OSC. Het OSC Lille thuistenue 2022-2023 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte baan. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en New Balance. De kousen zijn ook blauw met aan de zijkanten een witte baan. Op de kousen staan zowel het New Balance logo als de initialen van de club: LOSC.

OSC Lille uitshirt 2022-2023

Net als afgelopen seizoen, heeft New Balance ook dit seizoen gekozen voor een wit uittenue. Verder is het shirt versierd met details in de kleuren rood en blauw, de clubkleuren van de Franse club. Het nieuwe uitshirt is uitgerust met een moderne kraag. Deze heeft een sierlijke omlijning in de kleur rood. Het New Balance logo op de rechterborst is donkerblauw van kleur, dit geldt ook voor het monochrome clublogo van OSC Lille op de linkerborst. De naam van de hoofdsponsor CAZOO staat, net als bij het thuisshirt, op het midden van het shirt. Bij het uittricot is deze rood van kleur. Op de achterkant van het shirt, in de nek, staan de initialen van de Franse topclub in het blauw geschreven. Het nieuwe uittenue van Lille wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

OSC Lille derde wedstrijdshirt 2022-2023

New Balance heeft ook het derde wedstrijdshirt, of het alternatieve uitshirt voor het aankomend seizoen gelanceerd. Dit nieuwe tricot wordt gekenmerkt door een populaire kleuren combinatie. De basiskleur van het shirt is zwart en heeft gouden details. Deze gouden details komen terug in het logo van New Balance op de rechterborst, het monochrome logo van Lille op de linkerborst en ook de naam van hoofdsponsor Cazoo. Het gaafste detail van het shirt komt echter terug op de mouwen en de borst van het shirt. Verschillende gouden Mastiffs (hondenras) komen terug op het shirt. Hoe verder we op het shirt naar beneden gaan, des te vager deze Mastiffs te zien zijn. Het nieuwe tricot van de Franse club is uitgerust met een ronde hals. Aan de achterkant van deze hals, in de nek staan de initialen van de club (LOSC) in gouden letters geschreven. Het nieuwe alternatieve uittenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Deze worden versierd met gouden details. Ook het logo van Lille en New Balance komen terug op de broek van het shirt.

Zoals alle New Balance tenues zijn de nieuwe OSC Lille voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe OSC Lille voetbalshirts 2022-2023, die vanaf nu gedragen worden door spelers als David, Sanches, Ben Arfa, Celik, Weah, Bamba, Fonte, Gomes, Zhegrova en nog meer spelers.

Lille OSC voetbalshirt bestellen

De New Balance OSC Lille voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 64,95 voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het tenue van Lille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

OSC Lille thuisshirt 2022-2023