OSC Lille uitshirt 2021-2022

OSC Lille en kledingsponsor New Balance hebben na het nieuwe OSC Lille thuisshirt 2021-2022 ook het OSC Lille uitshirt gepresenteerd. In dit tenue speelt de Franse kampioen de Ligue 1, Coupe de France en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. Ook dit seizoen is New Balance weer de ontwerper en producent van de OSC Lille voetbalshirts. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds het seizoen 2016-2017. Boulanger is sinds 2019 de shirtsponsor van OSC Lille en stond in de periode daarvoor al op de mouwen van de OSC Lille tenues.

Wit OSC Lille voetbalshirt 2021-2022

OSC Lille komt tijdens de uitwedstrijden in 2021-2022 fris voor de dag. Het tenue is namelijk geheel wit met zowel zwarte als gouden accenten. Het voetbalshirt bevat een ronde hals in het wit en de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. In deze band zijn flitsende lijnen verwerkt, verwijzend naar de structuur van het logo van de kledingsponsor. Het logo van de club op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit betekent dat de badge niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van een aantal kleuren van het tenue, in dit geval zwart/goud. Ook het logo van New Balance op de rechterborst is goud. Sponsor Boulanger staat in het oranje op het midden van het tenue. De achterkant van de hals bevat een speciaal detail. Hier is de ''fleur-de-lis'' verwerkt met de initialen van de club: LOSC. Het OSC Lille uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de zijkanten een zwart/gouden band. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en New Balance in het goud. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant een zwarte band en op het midden de waterlelie en de initialen van New Balance.

Het OSC Lille uittenue bevat ook dit jaar weer de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor het transport van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het OSC Lille uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Yilmaz, Renato Sanches, David, Yazici, Botman, Celik, Weah, Pizzuto, Kapi, Fonte en nog meer spelers.

Lille OSC voetbalshirt bestellen

Het New Balance OSC Lille uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 64,95 voor kinderen. In deze winkels kun je het tenue van Lille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Lille OSC voetbalshirt in deze SHOP!

of DEZE WEBWINKEL (inclusief goedkope t-shirts)

OSC Lille uitshirt 2021-2022