Juventus #W8NDERFUL kampioens t-shirts 2019

Juventus is afgelopen weekend opnieuw kampioen van Italië geworden. Na de uitschakeling in de Champions League was er door de 2-1 overwinning op Fiorentina toch een feestje te vieren. De club werd namelijk voor de achtste keer op rij en voor de 37ste of 35ste keer in de geschiedenis kampioen van Italië. Zoals ieder jaar lanceert de club in samenwerking met kledingsponsor adidas een speciaal kampioens t-shirt. Dit jaar zijn de t-shirts gelanceerd onder de leus #W8NDERFUL, waarin de acht kampioenschappen op rij centraal staan.

Juventus W8NDERFUL t-shirts 2019

Voordat we op het design van de nieuwe Juventus kampioenst-shirts ingaan, willen wij toch nog even aanstippen dat Juventus voor ons gewoon 37 keer kampioen is geworden. Officieel zijn het er 35. De Italiaanse voetbalbond heeft namelijk de kampioenschappen van 2005 en 2006 afgepakt door een omkoopschandaal. Juve werd destijds ook terug gezet naar de Serie B. Die periode is inmiddels lang en breed voorbij en sinds 2012 is de club weer helemaal terug aan de top van het Italiaanse voetbal. De club werd namelijk de afgelopen acht seizoenen Serie A kampioen. Het nieuwe Juventus kampioens t-shirt van adidas is natuurlijk geheel in stijl van de clubkleuren van Juve. Het t-shirt is zwart en wordt gekenmerkt door een groot schild op het midden van het shirt. In dit schuld staat de nummer 8 en in de omlijning van het schild staan de namen van alle spelers van de selectie. Boven het schild staan de jaartallen van de kampioenschappen de afgelopen acht jaar: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019. Uiteraard staan ook de logo's van adidas en JUVE op de borst.

Juventus Campioni D'Italia 2019 kampioens t-shirts

Ook Retake heeft weer een aantal speciale Juventus t-shirts ter ere van het kampioenschap aan haar assortiment toegevoegd. Hierin staan wel het totaal aantal kampioenschappen centraal: 37. De verschillende t-shirts zijn in de clubkleuren van JUVE uitgebracht: zwart, wit en roze. Op de t-shirts prijkt een stijlvol Italiaans schild met daarboven de tekst CAMPIONI en in het schild het getal 37. De drie sterren op het t-shirt zijn ook geheel in stijl van de kleuren van de Italiaanse vlag. Zoals we van het merk gewend zijn, zijn de t-shirts ook beschikbaar met de namen en nummers van verschillende sterspelers zoals Ronaldo, Kean, Mandzukic, Dybala, Chiellini, Costa en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Juventus thuisshirt voor 2019-2020. 

Juventus t-shirt bestellen

De nieuwe Juventus kampioen t-shirts van 2019 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS. De t-shirts zijn in alle volwassen maten beschikbaar: S, M, L, Xl, 2XL, 3XL en 4XL en bestel je al vanaf € 24,95! Check in deze winkel ook andere goedkope Juventus producten! Directe levering! 

Bestel je Juventus kampioenst-shirt direct in deze SHOP!