Dit is het Juventus keepersshirt 2023-2024

Juventus en adidas hebben vandaag niet alleen het nieuwe Juventus thuisshirt gepresenteerd, maar ook het Juventus keepersshirt 2023-2024. Het keepersshirt heeft een wat minder spannend design dan het voetbalshirt. Dit heeft alles te maken met het template dat adidas gebruikt. Voor het Juventus keeperstenue heeft het Duitse sportmerk namelijk het adidas Condivo 22 template gebruikt. Dit betreft ook het template van alle andere keeperstenues van de clubs waarvan adidas de kledingsponsor is, zoals die van Ajax, Real Madrid, Bayern München, Manchester United en Arsenal. Het nieuwe keeperstenue wordt door keepers als Szczęsny en Perin gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024.

Design keeperstenue

Het adidas Juventus keepersshirt 2023-2024 is lichtblauw (door adidas ''Blue Rush'' genoemd) en heeft dus het adidas Condivo 22 template. Dit template wordt vooral gekenmerkt door de all-over print van diamanten. Het keeperstenue is verder uitgerust met een V-hals en de adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. Hetzelfde geldt voor de logo's van adidas en de Italiaanse club op de borst. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit zogenaamde 3BAR logo wordt door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts en trainingskleding gebruikt. Het meest opvallende aan het keeperstenue van ''I Bianconeri'' is eigenlijk het logo van JEEP. Dit logo is zwart/wit met een bliksem effect in het zwarte gedeelte. De achterzijde van het keepersshirt is ook uitgerust met het diamantenpatroon en de zijkanten van het keepersshirt bevat blauwe mesh inzetstukken. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw keepersbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zowel het keepersbroekje als de kousen bevatten het logo van Juventus en adidas.

Extra kenmerken

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Geribte boorden en geribbelde v-hals voor de perfecte pasvorm
  • Normale pasvorm
  • Mesh inzetstukken aan de zijkanten

Juventus keepersshirt bestellen

Het nieuwe adidas Juventus keepersshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. In vergelijking met vorig seizoen zijn de prijzen van de voetbalshirts iets hoger

  • Volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL): € 99,95
  • Kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176): € 74,95

In deze winkels kun je de Juventus keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de officiële competitiebadges.

Juventus keepersshirt 2023-2024

Juventus keepersshirt 2023-2024