Dit is het gele Juventus trainingspak 2024

Juventus draagt tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2023-2024 een volledig geel Juventus trainingspak! Deze kleur is geïnspireerd door één van de kleuren van de vlag van de stad. Bovendien droeg de Italiaanse voetbalclub al vaker een geel uitshirt. Dit trainingspak is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie van ''I Bianconeri''. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren adidas en de voetbalclub uit Turijn de trainingscollectie voor het seizoen 2024-2025. Het gele trainingspak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Gele Juventus training sweater 2024

De gele Juventus training sweater 2024 heeft ook weer alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De adidas trademark strepen staan namelijk aan de onderkant van de mouwen en zijn wit. Verder bevat de training sweater aan de zijkanten een zwar vlak. Dit is ook de kleur van de logo's van Juventus en adidas op de borst. De Juventus training sweater heeft ook deze periode weer een semi hoge hals met een rits tot de borst. Wanneer je de rits helemaal naar boven doet, kun je deze verbergen onder een speciaal vlak. De mouwen zijn uitgerust met duimgaten, voor een nog betere pasvorm. Daarnaast is de achterzijde van de Juventus trainingstrui weer iets langer voor de optimale bescherming.

Gele Juventus trainingsbroek 2024

Opvallend genoeg wordt het Juventus trainingspak 2024 ook gecompleteerd door een volledig gele trainingsbroek. Ook de trainingsbroek heeft alle kenmerken van het adidas TIRO 23 template. De adidas trademark strepen staan in het wit op de onderkant van de pijpen en de zijkanten bevatten ook een zwart vlak. De logo's van de club en Juventus zijn ook zwart. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant om de pasvorm te verstellen
  • Enkelritsen aan onderkant, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen.
  • Zakken aan zijkanten met ritsen
  • Toelopende pasvorm; de trainingsbroek valt vooral strak om de kuiten en enkels.

Dit trainingspak wordt vooral tijdens de tweede seizoenshelft gedragen en vervangt het Juventus trainingspak 2023-2024.

Juventus trainingspak bestellen

Het gele Juventus trainingspak 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek kun je bestellen vanaf € 59,95. Check ook andere trainingskleding van de Italiaanse voetbalclub in de onderstaande winkels.

Dit is het gele Juventus trainingspak 2024
Dit is het gele Juventus trainingspak 2024
Dit is het gele Juventus trainingspak 2024