Juventus thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

Vandaag kunnen we dankzij footyheadlines.com de eerste informatie met betrekking tot het Juventus thuisshirt 2024-2025 presenteren. Het shirt wordt pas medio juni officieel gelanceerd, dus of deze informatie klopt, weten we pas binnen een aantal weken. Zeker is dat ''I Bianconeri'' het thuisshirt draagt tijdens de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Allianz Stadium in Turijn volgend seizoen en dat adidas weer verantwoordelijk is voor de productie en het design van het tenue. Het Duitse sportmerk is al sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor!

 

Brede banen en traditioneel design

Het adidas Juventus thuisshirt 2024-2025 lijkt geen gekke fratsen te hebben! Het zebra design van het Juventus thuisshirt 2023-2024 wordt namelijk ingeruild voor een vrij traditioneel design met brede zwarte en witte banen. De laatste keer dat dit het geval was, was tijdens het seizoen 2018-2019. De voorkant van het Juventus thuisshirt van volgend seizoen bevat slechts twee verticale zwarte banen. Het meest opvallende aan het shirt is misschien nog wel het gebruik van het TIRO24 template. Dit template vormt voor het Duitse sportmerk het uitgangspunt van alle voetbalshirts tijdens het seizoen 2024-2025. Kenmerkend aan dit design is het gebruik van golven. Op de onderkant van de zijkanten bevindt zich een zilveren golf en op de mouwen een zwarte golf. De mouwen zijn verder bijna volledig wit en hebben op de schouders zwarte adidas strepen. De rand rondom de ronde hals is in stijl van de clubkleuren van de voetbalclub uit Turijn. Deze is zwart met een witte rand. De logo's staan op de standaard plekken. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo, inclusief de drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Het is nochtans de vraag welke sponsor er volgend seizoen op het midden van de Juventus voetbalshirts staat. Het contract met sponsor JEEP (onderdeel van FIAT) loopt aan het einde van dit seizoen af en is nog niet verlengd.  
 
Het Juventus thuistenue 2024-2025 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden een zilveren golf. Op de voetbalbroekjes ontbreken dit seizoen de adidas strepen. Ook dit is weer kenmerkend voor het TIRO24 template. Op het Juventus voetbalbroekje staan wel de logo's van de club en adidas. De sokken zijn zwart en bevatten zowel het adidas logo als het Juventus logo.  
 
Nogmaals: of dit ook echt het nieuwe Juventus tenue wordt, weten we pas in juni of juli. Dan wordt het voetbalshirt officieel gelanceerd en hebben we meer nieuws!

Juventus thuisshirt bestellen

Het Juventus thuisshirt 2024-2024 kun je pas vanaf de officiële release deze zomer bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als vorig seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen is het shirt € 74,95, de voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 22,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Juventus thuisshirt 2024-2025 uitgelekt
Juventus thuisshirt 2024-2025 uitgelekt