Juventus uitshirt 2022-2023

Juventus en kledingsponsor adidas hebben vandaag tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten het nieuwe Juventus uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt ''I Bianconeri'' de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2022-2023. In sommige uitwedstrijden draagt Juve overigens het Juventus 3e voetbalshirt 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de club van trainer Massimiliano Allegri op de vierde plaats in de Italiaanse competitie. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Juventus tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2015-2016 de kledingsponsor van ''De Oude Dame'' en presenteerde eerder al het nieuwe Juventus thuisshirt 2022-2023.

Juventus uit shirt en tenue 2022-2023

Het adidas Juventus uitshirt 2022-2023 is een knipoog naar het thuisshirt van de voetbalclub uit Turijn. Op het uittenue zijn op een moderne manier verticale banen verwerkt en ook de sterren uit het clublogo spelen een prominente rol in het design van het uitshirt. De kleur van het Juventus uitshirt is geïnspireerd door de wedstrijden die club 's avonds speelt (onder een sterrenhemel). Het voetbalshirt is, geheel toepasselijk zwart en bevat een all-over print van sterren, die in elkaar overlopen. Deze ware sterrenexplosief is verwerkt in verticale banen. De sterren zijn geïnspireerd door de sterren uit het clublogo, die verwijzen naar de 36 landskampioenschappen. Het Juventus uittenue bevat dit jaar een zwarte overlappende V-hals met subtiele witte lijn. Dit design komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen staan in het wit op de schouders. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat het clublogo, inclusief drie kampioenssterren. Hoofdsponsor JEEP versiert het midden van het tenue. In het logo van JEEP is een bliksemprint verwerkt, waardoor er verschillende natuurverschijnselen in het uittenue terug komen. Het Juventus uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De onderkant van de pijpen is ook uitgerust met een witte band. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen van het uittenue zijn zwart met aan de bovenzijde witte adidas strepen. De logo's van Juventus en adidas op de kousen en voetbalbroekjes zijn wit.

Ook deze Juventus tenues zijn weer uitgerust met de nieuwste adidas performance technologieën. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen alleen meer getailleerd, zijn lichter en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien hebben deze tenues een ronding aan de onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Juventus uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pogba, Di Maria, Vlahovic, Moise Kean, Chiesa, Zakaria, Miretti, Rabiot, Cuadrado, Bonucci, Melo en nog meer spelers.

Juventus uitshirt bestellen

Het Juventus uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het HEAT.RDY voetbalshirt € 140,- en het replica voetbalshirt € 90,-. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 70,-. De broekjes bestel je vanaf € 38,- en de kousen zijn € 20,-. In deze winkels kun je de Juventues tenues laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Juventus bedrukking gebruikt.

Bestel het Juventus uitshirt direct in deze fanshop!

of de adidas SHOP!

of deze Juventus fanshop (inclusief officiële bedrukking)

Juventus uitshirt 2022-2023

Juventus uitshirt 2022-2023

Juventus uitshirt 2022-2023