Juventus uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Juventus uitshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de club en adidas. Qua thema borduurt het tenue voort op het thema van het Juventus thuisshirt, namelijk kunst! Daar vertellen we straks meer over. In dit uitshirt speelt Juventus de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 kledingsponsor van ''I Bianconeri.''

Donkerblauw Juventus uit shirt en tenue 2020-2021

Qua template heeft het Juventus uitshirt alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Het tenue is donkerblauw (door adidas Night Indigo genoemd) en heeft een EQT v-collar. Deze V-hals zagen we eerder al terug in het Ajax thuisshirt en is geïnspireerd door de brede V-hals die adidas met name in de voetbalshirts van de jaren '90 gebruikte. Een ander kenmerk van dit template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. En daar kom direct het thema nieuwe Juventus uittenue tevoorschijn. De onderkant van de mouwen bevatten namelijk een design van flitsende, dunne zilveren strepen. Deze zogenaamde ''brushstrokes'' zijn ook onderdeel van het thuisshirt, maar dan in een verticale variant op de body van het tenue. De nieuwe Juventus tenues zijn namelijk een eerbetoon aan de Italiaanse kunst en de kunst en creativiteit van het voetbal. Ook alle logo's op het tenue zijn zilver. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het zilver en de andere borst het clublogo. Op het midden van het tenue prijkt opnieuw sponsor JEEP en de drie adidas strepen staan in het zilver op de mouwen. In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van de club verwerkt in het iconische Juventus lettertype. Het Juventus uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleur van het Juventus en adidas logo op de shorts. De kousen zijn ook donkerblauw met aan de bovenkant witte adidas strepen en op het midden het club- en adidas logo.

De authentic Juventus uitshirts zijn dit seizoen voor het eerst uitgerust met adidas HEAT.RDY technologie. Deze tenues zijn lichter, vallen getailleerder en transporteert nog sneller vocht/zweet naar de buitenkant van de tenues. De replica voetbalshirts bevatten de AeroReady technologie van het sportmerk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Cristiano Ronaldo, De Ligt , Dybala, Rabiot, Costa, Bernardeschi, Demiral, Ramsey en nog meer spelers. Daarnaast draagt de club van trainer Pirlo dit seizoen een alternatief uitshirt of Juventus 3e shirt. Dit tenue wordt ook tijdens een aantal uitwedstrijden gedragen dit seizoen. 

Juventus uitshirt bestellen

Het nieuwe Juventus uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen en kinderen. De Heat.RDY versie is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heet een prijs van € 129,95. De replica versie is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen voor € 19,95. In de onderstaande winkels kun je het voetbalshirt van Juve ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook de nieuwe trainingskleding! Directe levering! 

Bestel je Juventus voetbalshirt altijd in  deze SHOP 

of deze winkel!  (inclusief officiële bedrukking)

Juventus uitshirt 2020-2021

Juventus uittenue 2020-2021