Juventus uitshirt 2019-2020

Juventus draagt dit seizoen opvallende voetbalshirts. Na het thuisshirt is vandaag ook het uitshirt van de Italiaanse kampioen officieel bekend gemaakt door adidas en JUVE.  Het nieuwe tenue werd gelanceerd met de leus: ''IF YOU DISRUPT.'' In dit nieuwe tenue speelt de club uit Turijn de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Het nieuwe uittenue van ''de Oude Dame'' bevat ook accenten van het Juventus thuisshirt van dit seizoen. Welke? Ontdek het in dit blog over het nieuwe voetbalshirt.  Juventus heeft dit seizoen overigens een 3e shirt. Dit tenue wordt met name gedragen in de uitwedstrijden in de Champions League dit seizoen. 

Fan van dit nieuwe Juventus uitshirt? Bestel het exclusief in de ADIDAS SHOP of deze SHOP!

Juventus uitshirt 2019-2020

Wit/Roze Juventus voetbalshirt 2019-2020

De kleur roze komt prominent terug in de tenues van Juventus dit seizoen. Het thuisshirt bevat namelijk een verticale rode baan over het midden van het tenue. In het uitshirt komt de kleur roze terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in alle logo's. Het is overigens niet heel gek dat de Juventus voetbalshirts van dit seizoen roze zijn. Roze is namelijk waar de roots van Juventus ligt. Bij de oprichting van de club in 1897 droegen de spelers een roze outfit met een zwarte das. In 1903 stapte men in Turijn pas over naar de zwart/wit gestreepte voetbalshirts, hoe we die nu kennen. Al hoewel, Juventus draagt dit seizoen natuurlijk geen gestreept thuisshirt. De tint roze in het nieuwe Juventus uittenue is officieel ''infrared.'' Het nieuwe Juventus uitshirt voor 2019-2020 is verder geheel wit met een all-over camouflage print. Deze print is een verwijzing naar de omgeving van het Juventus Stadium en met name de stedelijke gebouwen en straten van de stad. De tint wit die adidas voor het tenue gebruikt heeft is effen wit en zit tegen het beige aan. Het Juventus uittenue is verder uitgerust met een toelopende V-hals en de drie strepen van adidas op de schouders zijn ook wit. Het logo van het Duitse sportmerk staat in het fel rood op de rechterborst. Adi verzorgt sinds 2015 de tenues van ''I Bianconeri'' en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2027. De andere borst is uitgerust met het logo van de club van trainer Maurizio Sarri. Boven het logo staan drie roze sterren, die verwijzen naar de 35 kampioenschappen. Op het midden van het shirt staat ook dit jaar sponsor JEEP.

Het nieuwe Juventus uittenue wordt compleet gemaakt door twee broekjes. Het ene voetbalbroekje is roze met effen witte adidas strepen en het andere broekje is wit met fel rode adidas stripes. De sokken zijn ook deze kleurencombinatie. De authentic tenues zijn ook dit seizoen weer uitgerust met de Climachill technologie van adidas en de replica tenues bevatten de Climalite technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Juventus voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Ronaldo, Dybala, De Ligt, Ramsey, Rabiot, Cancelo, Demiral, Mandzukic en andere sterspelers.

Juventus uitshirt 2019-2020 kopen

Het nieuwe, witte Juventus uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 84,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes zijn voor volwassenen € 39,95 en in kindermaten € 34,95. De voetbalkousen van het uittenue zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het Juventus uitshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hierbij wordt de officiële en originele Juventus bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Juventus voetbalshirt in de ADIDAS SHOP

of deze SHOP!

Juventus uitshirt 2019-2020