Juventus presentatiepak 2020-2021

Na het Juventus trainingspak 2020-2021 is ook het Juventus presentatiepak voor komend seizoen door adidas uitgebracht vandaag. Dit betreft het trainingspak dat door de spelers van de Italiaanse kampioen wordt gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel en na afloop van de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2020-2021. Het presentatiepak wordt bijvoorbeeld gedragen wanneer de spelers de pers te woord staan en ook door een deel van de technische en medische staf tijdens de wedstrijden.

Donkerblauw Juventus trainingsjack en trainingsbroek 2020-21

Het Juventus presentatiepak 2020-2021 is qua template dit seizoen gebaseerd op het Condivo 20 template van adidas. Ieder jaar voert het sportmerk subtiele wijzigingen door in de standaard templates. Het adidas Condivo template heeft dit seizoen een vrij standaard design. Het Juventus presentatiejack 2020-2021 is donkerblauw en bevat zowel zacht roze als witte accenten. Dit zijn namelijk de kleuren van de drie adidas strepen, welke dit seizoen op de onderkant van de mouwen geplaatst zijn. Op de onderkant van de rechtermouw zijn deze roze en op de onderkant van de linkermouw wit. Verder bevat het Juventus trainingsjack de bekende kenmerken. Het trainingsjack heeft een hoge hals met een doorlopende rits en de zijkanten van het jack bevatten twee zakken. Dit jaar is ook de naam van de club op de presentatiepakken verwerkt. Deze staat in de nek van het jack, op de achterkant. De presentatiejacks zijn dit seizoen ook weer voorzien van een extra dun laagje. Dit laagje wordt ripstop genoemd en houdt wind en regen beter tegen.

De Juventus presentatiebroek 2020-2021 heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingsjack. De trainingsbroek is navy blauw met aan de rechter zijkant roze adidas strepen en op de andere zijkant witte adidas strepen. Ook de logo's van Juventus en adidas op de trainingsbroek zijn wit. In vergelijking met vorig seizoen heeft het Juventus logo op de trainingskleding een kleine metamorfose ondergaan. De naam van de club staat niet meer onder de iconische J van het logo van de club. De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke details. De bovenkant is voorzien van een tailleband met trekkoord, zodat je de pasvorm naar wens aan kunt passen. De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen en bovendien heeft de broek twee zakken aan de bovenkant. Alle trainingskleding van Juve is dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Juventus presentatiepak bestellen

Het donkerblauwe Juventus presentatiepak 2020-21 kun je vanaf nu bestellen. Het jack en de trainingsbroek zijn los beschikbaar. Voor volwassenen is het jack € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De trainingsbroek is € 49,95 voor kinderen en € 54,95 voor volwassenen. Het presentatiepak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en de kindermaten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. Directe levering!

Bestel je Juventus presentatiepak altijd in deze winkel! 

of de officiële adidas SHOP! 

of deze SHOP

Juventus presentatiepak 2020-2021

Juventus presentatiepak 2020-21