Juventus anthem trainingsjack met capuchon 2017-2018

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt hebben Juventus en adidas ook een nieuwe ZNE trainingsjack gelanceerd. Dit betreft het speciale trainingsjack met capuchon, die de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit is bijvoorbeeld ook het jack waarin de spelers van ''I Bianconer'' te zien zijn wanneer het Champions League anthem wordt afgespeeld voorafgaande aan de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. Adidas lanceert deze jacks tegelijkertijd met de thuisshirts van de verschillende clubs waarvan het merk kledingsponsor is. Eerder lanceerde het merk eenzelfde soort jack voor clubs als Bayern München, AC Milan en Ajax. Check hieronder alle informatie over het nieuwe jack van Juventus.

Zwart Juventus jack 2017-2018 met capuchon

Het nieuwe Juventus jack bestaat allereerst voor 70% uit katoen en 30% uit polyester. Hiermee heeft het jack de structuur van geweven materiaal. Dit geeft het jack een super zacht gevoel.   Bovendien is het nieuwste anthem ZNE hooded jack voor 2017-2018 geheel in stijl van de clubkleuren van de club uit Turijn. Het jack is namelijk geheel zwart en bevat subtiele witte accenten. Deze witte accenten komen terug in een horizontale strip op beide mouwen. Ook het logo van adidas op de linker mouw en het logo van de club op de linker borst hebben deze kleur. Dit geldt ook voor de voering aan de binnenkant van de driedelige capuchon. Dit jack wordt namelijk gekenmerkt door de capuchon aan de achterkant. Verder is dit anthem jack uitgerust met een hoge kraag met zwarte rits en bevatten de zijkanten van het jack zogenaamde kangoeroezakken, welke vrij diep zijn. Ook de binnenkant van het jack bevat een klein vakje om iets in op te bergen. Opvallend aan de anthem jacks is dat deze geen drie strepen van adidas bevatten. Deze staan niet op de schouders en mouwen en ook niet aan de zijkanten van het nieuwe Juve jack. De mouwen zijn uitgerust met ribbels, waardoor deze nog strakker om de armen vallen en je ook nog eens de perfecte bewegingsvrijheid hebt. Het jack is daarom niet alleen perfect om in te sporten, maar ook om casual of in vrije tijd als echte Juventus fan te dragen. Check ook het eerder gelanceerde Juventus thuisshirt voor 2017-2018. 

In de voorbereidingen op de uitwedstrijden draagt de club uit Turijn overigens een ander jack. Dit jack heeft dezelfde stijl als het zwarte jack, maar is geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt. Dit jack is blauw met gele details. Ook het nieuwe JUVE trainingspak is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt. 

Juventus anthem ZNE jack kopen

Het nieuwe Juventus anthem jack met capuchon voor 2017-2018 kan je per direct kopen voor volwassenen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL.  Het jack heeft  een prijs van € 89,95! Wil je andere producten van de club uit Turijn kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Juve jack EXCLUSIEF IN DEZE SHOP!

of deze JUVE WINKEL!