Het zwart/roze Juventus camo warming-up shirt 2019-2020

Na het nieuwe 

Juventus thuisshirt heeft ook het nieuwe Juventus pré match trainingsshirt voor 2019-2020 een opvallend design. Dit shirt is vandaag onder andere met het nieuwe Juventus trainingspak voor 2019-2020 officieel gelanceerd.  Dit pre-match top is het warming-up shirt dat door de spelers van ''de Oude Dame'' gedragen wordt in de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2019-2020.

Roze Juventus warming-up shirt met print

De warming-up shirts krijgen van adidas altijd net wat meer aandacht dan de trainingsshirts. De reden lijkt simpel. De tegenstanders moeten direct geïmponeerd worden tijdens het warm lopen. Met een pre-match top met een uitmuntend design is de eerste stap direct gezet. De nieuwe warming-up shirts van Juventus hebben dan ook een gruwelijk design. Het Juventus pre-match top is dit seizoen een combinatie van roze en zwart. Naast zwart en wit is roze eigenlijk ook een clubkleuren van de club uit Turijn. In de beginjaren 1900 droeg de Italiaanse recordkampioen namelijk een roze overhemd met een zwarte stropdas of strik. Na 1905 veranderde dit pas en nam Juventus de clubkleuren van de Engelse club Notts County over. Het shirt bevat een all-over camouflage design van roze en zwarte vlekken over de body en mouwen. Deze print wordt ook wel de ''bleach'' print genoemd. Verder is het warming-up shirt uitgerust met een ronde hals en staan in het wit op de borst de logo's van adidas en de club. Adidas verzorgt sinds 2015 de trainingskleding en tenues van Juve en beide hebben nog een contract tot 2027. Adidas is overigens niet alleen verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe inlooptenues. Ook Parley heeft weer haar aandeel. De shirts zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan. De taping in de nek en een tag aan de onderkant van het shirt verwijst naar deze unieke samenwerking tussen adidas en de club.

Tijdens de warming-up er voorbereiding op de wedstrijden draagt Juventus altijd het voetbalbroekje van het tenue dat die wedstrijd gedragen wordt. Met dit broekje is het shirt perfect te combineren, mocht je dit shirt willen bestellen. 

Juventus pre-match top 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Juventus warming-up shirt kun je pas vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 55,- en voor kinderen € 45,-. Het shirt is vanaf beschikbaar in de maten S,M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Check daar ook andere JUVE producten! Directe levering!

Bestel de nieuwste Juventus collectie altijd in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel!