Zwart/roze Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022

Ook in 2021-2022 draagt Paris Saint Germain een trainingspak met roze details! In januari lanceerden Jordan Brand en de club al een roze Paris Saint Germain trainingspak met roze mouwen en logo’s. Dit seizoen is Nike verantwoordelijk voor het design van het Paris Saint Germain Champions League trainingspak. Dit pak wordt door de club van trainer Mauricio Pochettino gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. Nike is sinds eind jaren ’80 de kledingsponsor van PSG en is ook komend seizoen weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de tenues en trainingskleding van de Franse grootmacht.

Zwart/roze Paris Saint Germain training sweater 2021-2022

De training sweater van het nieuwe Paris Saint Germain Champions League trainingspak is volledig zwart en bevat verder roze details. Deze roze details zijn ook verwerkt in het nieuwe Paris Saint Germain uitshirt 2021-2022.  Door deze kleurencombinatie is het niet alleen een functioneel pak, met dit pak maak je op straat ook de blits! Qua template heeft de Paris Saint Germain training top alle kenmerken van het Strike template van Nike. Dit template werd vorig seizoen door het Amerikaanse sportmerk vorig jaar geïntroduceerd en vormt de basis voor het design van alle trainingspakken die behoren tot het porfolio van Nike. Ook de trainingspakken van clubs als FC Barcelona, Inter Milan, Chelsea, Liverpool en Tottenham Hotspur hebben in 2021-2022 dit template. Dit template komt met name tot uiting in de mouwen. De mouwen van de Paris Saint Germain Champions League training top bevatten een all-over print van geometrische vormen en bevatten bovendien een diagonale, roze band. Ook alle logo’s op de Paris Saint Germain training sweater zijn roze. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst de badge van de club in het zwart/roze. Sponsor ALL (Accor Live Limitless) staat ook in het roze op het midden van de training sweater. De hotelketen is sinds de zomer van 2019 de hoofdsponsor van de club van trainer Mauricio Pochettino. Op de achterkant van de training prijkt ‘’VISIT RWANDA’’, de subsponsor van de Franse club. Verder heeft de zwart/roze Paris Saint Germain training sweater 2021-2022 de gebruikelijke functionele details. De trainingstrui is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant opnieuw duimgaten. Dit in combinatie met het elastische materiaal waarvan het trainingspak gemaakt is, zorgt ervoor dat de training sweater naadloos aansluit op het lichaam. De achterkant van deze zwart/roze Paris Saint Germain trainingstrui is iets langer, voor wat extra bescherming.

Zwart/roze Paris Saint Germain trainingsbroek

Het Paris Siant Germain Champions League trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een trainingsbroek in dezelfde kleurencombinatie. De trainingsbroek is namelijk geheel zwart met ook weer roze details. De broek bevat ter hoogte van de heupen een diagonale roze band. Ook de logo’s van de club en Nike zijn roze (/zwart). Ter hoogte van de zakken bevindt zich een subtiele print. Dit is dezelfde print als de print op de mouwen van de training sweater. Het Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2021-2022 bevat verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de broek is uitgerust met de Nike FlyVent tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm van de broek kunt verstellen.
  • De zijkanten van de zwart/roze Paris Saint Germain trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met ritsen, waarin je spullen op kunt bergen.
  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek perfect om de benen valt en vooral ter hoogte van de enkels en kuiten.
  • De onderkant van de pijpen van de trainingsbroek zijn voorzien van enkelritsen.
  • Zowel de training sweater als de trainingsbroek zijn uitgerust met de Nike Dry Fit technologie. Dit systeem is in de stof (91% polyester, 9% elastaan) van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Hierdoor is het een perfect pak om in te trainen, maar ook om op straat te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwart/roze Paris Saint Germain trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Neymar, Ramos, Wijnaldum, Donnarumma, Hakimi, Icardi, Verratti, Di Maria en nog meer spelers of check witte Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022.

Nike Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Dit zwart/roze Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen. De prijzen van de training sweater en de trainingsbroek zijn hetzelfde als vorig seizoen. De training sweater en de trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. Check in de onderstaande winkels ook andere nieuwe Paris Saint Germain trainingskleding of merchandising! 

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel! 

 

Paris Saint Germain training sweater 2021-2022

Zwart/roze Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022