Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022

Na het Paris Saint Germain thuisshirt 2021-2022 is nu ook het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 van Jordan Brand officieel gepresenteerd door de club en Jordan Brand/Nike.  Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 wordt door de selectie van Mauricio Pochettino gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden komend seizoen. Het pak bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek, maar is ook met een trainingsjack beschikbaar.

Witte Paris Saint Germain training sweater 2021-2022

De Paris Saint Germain training sweater 2021-2022 is dit seizoen geheel wit en heeft alle kenmerken van het Strike template van kledingsponsor Nike. Het logo van Nike staat overigens niet op het eerste Paris Saint Germain trainingspak van dit seizoen. Op de rechterborst staat namelijk het logo van Jordan Brand, de zogenaamde jumpman. Het basketbalmerk is sinds 2018-2019 met Nike kledingsponsor van de Franse topclub. Het basketbalmerk is dan ook onderdeel van het merkenportfolio van Nike INC. Kenmerkend voor het Nike Strike template is de diagonale band over de mouwen van de nieuwe training sweater. Deze band is geheel in stijl van de clubkleuren van Paris Saint Germain. De band bestaat namelijk uit twee rode banen, twee blauwe banen en in het midden een witte band. De training sweater is ook dit seizoen weer voorzien van een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen door de gaten doet, valt de training sweater nog beter om het lichaam. De training sweater is ook weer gemaakt van een elastisch materiaal (91% polyester, 9% elastaan). De achterkant van de sweater is iets langer voor de optimale bescherming. Verder prijkt op de linkerborst de badge van de Franse fusieclub en op het midden het logo van sponsor All Accor Live Limitless. De hotelketen is sinds het seizoen 2019-2020 de hoofd- en shirtsponsor van Paris Saint Germain. Op de achterkant van de training sweater staat het logo van VISIT RWANDA. Een speciaal detail bevindt zich nog op de linkermouw. Hier is de naam van de club op de onderzijde verwerkt. 

Paris Saint Germain trainingsbroek 2021-2022

Het Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 wordt dit seizoen gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. Ook de trainingsbroek bevat de kenmerken van het Strike template. Ter hoogte van de heupen bevat de broek drie diagonale banen in het wit/rood/wit. Verder bevat de broek ter hoogte van de zakken een vlak met daarin een print van ovale vormen. Op de bovenkant van de pjjpen staan de logo’s van de club en Jordan Brand. Een ander detail op de broek is de naam van de stad. Deze is aan de onderzijde van de rechterpijp verticaal verwerkt. De jumpman van Jordan Brand fungeert daarbij als letter A. De trainingsbroek van Paris heeft verder de gebruikelijke kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met de zogenaamde Nike FlyVent tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.
  • De Paris Saint Germain trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek met name strak om de enkels en kuiten valt, maar ook om de bovenbenen. De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater.
  • De onderkant van de pijpen zijn uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.
  • Het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak is ook uitgerust met de Nike Dri Fi technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in de stof van het pak verwerkt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Neymar, Mbappé, Icardi, Di Maria, Verratti, Draxler en andere spelers.

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijzen van het pak zijn hetzelfde als in andere seizoenen. De training sweater en de trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176 € 54,95. Het pak is ook weer beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen is dit pak € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Check ook andere nieuwe Paris Saint Germain trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak direct in de officiële Nike SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

Wit Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 Jordan

Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022