Dit is het legergroene Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2024

De spelers van Paris Saint Germain dragen tijdens de tweede seizoenshelft een legergroen trainingspak. Dit trainingspak is onderdeel van de collectie rondom het Paris Saint Germain 4e voetbalshirt 2024 van Jordan Brand. Dit betreft het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei/juni lanceren Paris Saint Germain en Nike of Jordan Brand de trainingscollectie voor het seizoen 2024-2025. Het nieuwe trainingspak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Paris Saint Germain Jordan Brand training sweater 2024

In tegenstelling tot het nieuwste FC Barcelona trainingspak 2024 heeft het Paris Saint Germain trainingspak nog het Nike Strike template van vorig seizoen. Dit komt tot uiting in een aantal designelementen van het nieuwe pak. De training sweater is legergroen en bevat gouden accenten. Deze kleur komt terug in alle logo’s op het nieuwe Paris Saint Germain trainingspak. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het pak: legergroen/goud. De linkerborst bevat het logo van Jordan Brand. Het basketbalmerk is sinds het seizoen 2019-2020 ieder seizoen verantwoordelijk voor één of twee van de trainingscollecties van de Franse club. Het merk is onderdeel van het merkenportfolio van de onderneming Nike INC. Dit verklaart ook de reden dat het trainingspak qua template dezelfde kenmerken heeft als het Paris Saint Germain trainingspak van Nike. Het Nike Strike template komt vooral tot uiting in het design va ruiten op de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw is bovendien in een sierlijk lettertype de naam van de stad: PARIS. Hoofdsponsor Qatar Airways versiert het midden van de Paris Saint Germain training sweater 2024. De training sweater is ook dit jaar weer uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor een nog betere pasvorm.

Paris Saint Germain trainingsbroek 2024

Het Jordan Brand X Paris Saint Germain trainingspak 2024 wordt compleet gemaakt door een legergroene trainingsbroek, die alle kenmerken heeft van het oude Strike template. De onderkant van de trainingsbroek bevat een design van ruiten en op de onderkant van de linkerpijp staat de naam van de stad in het goud. De logo’s van de club en Jordan Brand ter hoogte van de heupen zijn ook goud. Dit zijn de overige functionele kenmerken van de legergroene Paris Saint Germain trainingsbroek 2024:

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan. Dit betreft de stof van het gehele trainingspak. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het elastisch is en dus naadloos om het lichaam valt.
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie is in de stof van het gehele Paris Saint Germain trainingspak verwerkt, voor een nog beter ademend vermogen en afvoer van zweet.
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant. Met deze band kun je zelf de pasvorm van de trainingsbroek verstellen.
  • Zakken aan de zijkanten met een rits, om spullen in op te bergen.
  • Toelopende pasvorm; de trainingsbroek valt vooral strak om de enkels en kuiten
  • Enkelritsen aan onderkant, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je sneakers en/of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) zijn de training sweater en trainingsbroek € 69,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) zijn beide items € 59,95. Het trainingspak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen is dit pak € 139,95 en voor kinderen € 104,95.

Dit is het legergroene Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2024
Dit is het legergroene Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2024
Dit is het legergroene Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2024
Dit is het legergroene Jordan Brand Paris Saint Germain trainingspak 2024