Dit is het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024

De spelers van Paris Saint Germain dragen dit seizoen weer een gloednieuw trainingspak! Vandaag lanceerden de club en kledingsponsor Nike de nieuwe trainingslijn voor het seizoen 2023-2024, waarvan het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024 onderdeel is. Het trainingspak wordt door de club uit de Franse hoofdstad gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit seizoen is het Paris Saint Germain trainingspak weer beschikbaar in verschillende variaties. Het trainingspak dat door de spelers en speelsters van ''PSG'' gedragen wordt bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Paris Saint Germain training sweater 2023-2024

Het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024 heeft dezelfde kleurencombinatie als het Ajax trainingspak van vorig seizoen! Het trainingspak is namelijk een combinatie van navy blauw en bordeaux rood. Dit is een herinterpretatie van de traditionele clubkleuren van Paris Saint Germain. Verder is het trainingspak aangevuld met gouden details. De gouden details op het trainingspak zijn uiteraard weer een verwijzing naar het kampioenschap van afgelopen seizoen. Qua template heeft het Paris Saint Germain trainingspak alle kenmerken van het Nike Strike template. De training sweater is navy blauw met een semi hoge hals met een rits tot de borst. Ter hoogte van de rits bevindt zich een bordeaux rood vlak, dat kenmerkend is voor het standaard Nike template. Dit vlak komt ook weer terug op de achterzijde van de training sweater. Een ander kenmerk van het template is de all-over print van diagonale lijnen en golven op de mouwen. Deze golven en lijnen vormen samen een design van ruiten. De gouden accenten zijn te vinden in alle logo's op het trainingspak. De rechterborst bevat een gouden swoosh en de linkerborst bevat het logo van Paris Saint Germain. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: navy blauw/rood. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten, voor een nog betere pasvorm. De achterkant van de training sweater is iets langer. Dit biedt de spelers extra bescherming!

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan. Dit is een elastisch materiaal, die naadloos aansluit op het lichaam.
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Slimfit
  • Duimgaten
  • Semihoge hals met rits

Paris Saint Germain trainingsbroek 2023-2024

Het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek met op de broekspijpen gouden logo's van de club en Nike. De onderkant van de trainingsbroek heeft een all-over print van geometrische vormen. Dit is dezelfde print als zich op de mouwen van de training sweater bevindt.

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Toelopende pasvorm
  • Enkelritsen, waardoor je deze trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen.
  • Zakken met ritsen, om spullen in op te bergen.
  • Tailleband met intern trekkoord om de pasvorm mee aan te passen.

De spelers van Paris Saint Germain dragen dit seizoen weer het authentic trainingspak. Dit trainingspak ziet er exact hetzelfde uit, maar is uitgerust met de Nike Dri Fit ADV technologie. Deze trainingspakken bevatten extra knit zones, voor een nog betere afvoer van vocht. Deze trainingspakken hebben dan ook een iets andere structuur en vallen meer getailleerd.

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het Nike Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels.

  • Training sweater volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL): € 69,95
  • Training sweater kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 59,95
  • Trainingsbroek: Vanaf € 59,95
  • Trainingspak kinderen met capuchon: Vanaf € 104,95
Dit is het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024
Dit is het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024
Dit is het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024
Dit is het Paris Saint Germain trainingspak 2023-2024