Dit zijn de Vissel Kobe voetbalshirts 2024

Vissel Kobe en kledingsponsor Asics hebben de nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Japanse voetbalclub de J1 League, beker en Aziatische Champions League wedstrijden dit jaar. Vorig jaar werd de club uit Kobe kampioen van Japan. Ook dit jaar is Asics weer de producent van de Vissel Kobe tenues. Het sportmerk is sinds 1999 de kledingsponsor.

Vissel Kobe thuisshirt 2024

Het Vissel Kobe thuisshirt 2024 is overwegend zwart. Deze kleur loopt naar de linkerkant van het tenue over in het rood middels een gradiënt effect. Op het midden van het tenue bevindt zich een print van een diamant met daarin de skyline van de stad (met name de Kobe Port Tower). Hierin is ook het logo van hoofdsponsor Rakuten Mobile verwerkt. Het tenue bevat verder een Japanse y-collar met een rode lijn. Het logo van Asics staat op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. Op de Vissel Kobe tenues staan dit jaar ook de logo’s van Danton, Seiban en Kawasaki. De rechtermouw bevat een speciale badge ter ere van het winnen van de J-League. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood broekje met gradiënt print en bordeaux rode sokken met twee zwarte banen.

Vissel Kobe uitshirt 2024

Het Vissel Kobe uitshirt 2024 is wit en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De y-hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het Vissel Kobe uitshirt zijn bordeaux rood en hetzelfde geldt voor vrijwel alle logo’s. Ook dit voetbalshirt bevat op het midden een diamant met daarin de skyline van de stad. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en witte sokken met aan de bovenkant twee rode banen.

Helaas kun je de Asics Vissel Kobe voetbalshirts momenteel alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere tenues van Japanse clubs? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Dit zijn de Vissel Kobe voetbalshirts 2024
Dit zijn de Vissel Kobe voetbalshirts 2024