Vissel Kobe voetbalshirts 2023

De Japanse voetbalclub Vissel Kobe en kledingsponsor Asics hebben de nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Vissel Kobe de J-League en bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023. Vorig seizoen eindigde de Japanse voetbalclub op de dertiende plek in de Japanse competitie. Asics is sinds de toetreding van de club in de J-League in 1995 de kledingsponsor van de club en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van de Vissel Kobe voetbalshirts.

Vissel Kobe thuisshirt 2023

Tot 2004 speelde Vissel Kobe de thuiswedstrijden in zwart/wit gestreepte voetbalshirts. Dit veranderde toen de club werd verkocht aan de Crimson Group, dat onderdeel is van Rakuten, de e-commerce gigant in Japan. De grote baas van het bedrijf Hiroshi Mikitani vond dat het voetbalshirt dezelfde kleuren moest hebben als het logo van de Crimson Group en dus werd het zwart/wit gestreepte voetbalshirt ingeruild voor donker rode voetbalshirts. Hiermee maakte de CEO zich niet populair bij de supporters. Toch is het thuisshirt van Vissel Kobe sindsdien donker rood. Ook dit seizoen is het Vissel Kobe thuisshirt donker rood met een design van diagonale zwarte lijnen en ruiten, die kriskras over het over het voetbalshirt lopen. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn zwart/goud. Op het midden van het tenue prijkt in het groot het logo van hoofdsponsor Rakuten en op de linkerborst staan de logo's van Asics en Rakuten. De linkerborst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Emperors Cup in 2019. Op het tenue staan ook de logo's van Kobe, Noevir en Kawasaki. De linkermouw van het thuisshirt bevat de officiële J-League badge. Het voetbalbroekje van het thuistenue is zwart en bevat ook een design van diagonale lijnen. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een zwarte band.

Vissel Kobe uitshirt 2023

Het Vissel Kobe uitshirt 2023 heeft hetzelfde template als het thuisshit, maar is wit met een design van diagonale zilveren lijnen. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn goud. Alle logo's op het uittenue hebben een grijstint en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met diagonale zilveren lijnen. De kousen zijn overwegend wit met zilveren accenten

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Iniesta, Ide, Patric, Mugosa, Nakasaka en nog meer spelers. De nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2023 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Japanse voetbalclubs? Check het in deze winkel!

Vissel Kobe thuisshirt 2023

Vissel Kobe uitshirt 2023