Vissel Kobe voetbalshirts 2022

Vissel Kobe en kledingsponsor Asics hebben afgelopen week de nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2022 gepresenteerd met het motto ''OUR HOME .'' In deze tenues speelt de club waar Andrés Iniesta onder contract staat de Japanse J-League wedstrijden in 2022. Sinds 2018 is Asics de kledingsponsor van de club uit Kobe en ook dit jaar is het Japanse sportmerk weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Vissel Kobe voetbalshirts.

Vissel Kobe thuisshirt 2022

Er is afscheid genomen van het geruite Vissel Kobe voetbalshirt 2022. In plaats daarvan is het tenue geheel bordeaux rood met een visgratenstructuur van dunne lijnen. Dit design is geïnspireerd door de vuurtoren aan de haven van Kobe. Het tenue bevat bovendien witte details. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn namelijk wit. Op de rechterborst prijkt het Ascis logo en de andere borst bevat de badge van de club. Sponsor Rakuten staat op het midden van het tenue en prijkt bovendien boven het logo van Asics. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en daarboven staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Emperor's Cup, de Japanse beker, in 2019. Op de mouwen van het tenue staan ook nog sponsors. De achterkant van het tenue bevat het logo van Kawasaki. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en bordeaux rode kousen met aan de bovenzijde een witte band.

Vissel Kobe uitshirt en 3e shirt 2022

Het Vissel Kobe uitshirt 2022 heeft dezelfde kleurencombinatie als het thuisshirt, maar dan zijn de kleuren omgekeerd. Het uitshirt is wit en bevat bordeaux rode accenten in de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Ook dit tenue bevat de visgratenstructuur en een v-baan op de achterkant. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het broekje is zwart en de kousen van dit tenue zijn wit met bordeaux rode details. Ook het Vissel Kobe 3e shirt 2022 heeft hetzelfde template als de andere twee voetbalshirts. Dit tenue is zwart met fel gele details. De V-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en een aantal logo's op het Vissel Kobe 3e shirt zijn fel geel. Het broekje en de kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Vissel Kobe voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Iniesta, Bojan Krkíc, Osako, Muto, Samper, Vermaelen, Osaki, Douglas, Sakai en andere sterren. De nieuwe Asics Vissel Kobe voetbalshirts 2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Japanse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Vissel Kobe thuisshirt 2022

Vissel Kobe uitshirt 2022

Vissel Kobe 3e shirt 2022