Vissel Kobe voetbalshirts 2021

De Japanse voetbalclub Vissel Kobe en kledingsponsor Asics hebben afgelopen week de nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club waar Andrés Iniesta onder contract staat de Japanse J-League en bekerwedstrijden gedurende 2021. Vissel Kobe eindigde vorig seizoen op een veertiende plek in de Japanse competitie en speelt haar thuiswedstrijden in het Kobe Wing Stadium.

Vissel Kobe thuisshirt 2021

Het Vissel Kobe thuisshirt 2021 heeft vrijwel hetzelfde design als het tenue van vorig seizoen. De body van het tenue bevat een all-over print van witte en bordeaux rode ruiten. Het verschil met het tenue van vorig jaar is dat de ruiten op het nieuwe voetbalshirt smaller zijn. De achterkant van het voetbalshirt is bordeaux rood en hetzelfde geldt voor de mouwen en de V-hals van het Vissel Kobe thuisshirt. Over de borst loopt een brede bordeaux rode band, waarin in het wit het logo van sponsor en eigenaar Rakuten is verwerkt. Het e-commercebedrijf prijkt ook op de Barcelona voetbalshirts. De rechterborst bevat het logo van Asics en de linkerborst de badge van de club. Boven deze badge prijkt een gouden ster, welke verwijst naar het kampioenschap van de club vorig jaar. Op het voetbalshirt prijken verder de logo's van sponsoren Noevir, Kobe en Kawasaki. Het thuistenue van Vissel Kobe wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en bordeaux rode kousen. De onderkant van de kousen is uitgerust met een wit ruitenpatroon.

Vissel Kobe uitshirt 2021

Het Vissel Kobe uitshirt 2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. Het Vissel Kobe uitshirt heeft een all-over print van zwarte en witte ruiten. De mouwen en de V-hals van het voetbalshirt zijn zwart. De logo's van alle sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het broekje van dit tenue is zwart en de kousen zijn wit met een zwart ruitenpatroon aan de onderzijde. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Iniesta, Vermaelen, Sergi Samper, Furushashi, Douglas en nog meer spelers.

De nieuwe Vissel Kobe voetbalshirts 2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Japanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Japanse clubs? Check het dan in deze winkel! 

Vissel Kobe thuisshirt 2021

Vissel Kobe thuistenue 2021

Vissel Kobe uitshirt 2021