Stade Rennes voetbalshirts 2021-2022

Stade Rennes en kledingsponsor Puma hebben inmiddels ook de nieuwe Stade Rennais voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. De club van trainer Bruno Génésio eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Franse competitie en speelt in de nieuwe tenues de Ligue 1, Coupe de France en Conference League wedstrijden in 2021-2022. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de Stade Rennes voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2007 de kledingsponsor van ‘’Les Bretons.’’

Stade Rennes thuisshirt 2021-2022

Het Stade Rennes thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is rood en bevat een y-hals met een zwarte driehoek aan de binnenkant. Ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten zwarte meshpanelen, waarin een speciaal patroon is verwerkt, geïnspireerd door de vlag van Bretagne. De hermelijnstaart uit de vlag prijkt ook in de nek op de achterzijde van het thuistenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma in het wit en de linkerborst bevat de badge van Stade Rennes. Op de voorkant van het tenue staan maar liefst vier sponsors: SAMSIC, Del Arte, Launay en Ela. De achterkant van het voetbalshirt bevat de logo’s van Pokerstars Sports en Blot Immobilier. Het thuistenue van Stade Rennes wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met een rode lijn.

Stade Rennes uitshirt 2021-2022

Het Stade Rennes uitshirt 2021-2022 is volledig wit en heeft hetzelfde template als het thuistenue. Ook dit voetbalshirt bevat op de zijkanten een print van de hermelijnstaarten. Onder deze print bevindt zich een diagonale zwarte Puma Formstripe. De logo’s van alle sponsors op het uittenue zijn ook zwart en staan, evenals de badge van de club, op dezelfde plek als op het thuistenue. Ook dit tenue bevat een y-hals. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich ook de hermelijnstaart. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met subtiele zwarte details.

Zoals alle Puma tenues zijn de nieuwste Stade Rennais voetbalshirts 2021-2022 uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Stade Rennais voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Doku, Camavinga, Sulemana, Badé, Niang, Meling, Abline, Guirassy, Soppy en nog meer spelers.  

Stade Rennes voetbalshirt bestellen

De Puma Stade Rennes voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) is het shirt € 70,-. In deze winkels kun je het Stade Rennais shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Stade Rennes voetbalshirt vanaf nu in DEZE SHOP!

OF in deze winkel! 

Stade Rennes thuisshirt 2021-2022

Stade Rennes uitshirt 2021-2022