Stade Rennes thuisshirt 2020-2021

Stade Rennes en kledingsponsor Puma hebben vandaag het nieuwe Stade Rennes thuisshirt 2020-2021 bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de Franse club de Ligue 1, Coupe de France en Europese thuiswedstrijden in Roazhon Park gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Rennes. Het Duitse sportmerk is sinds 2007 kledingsponsor van ‘’Les Bretons’’ en beide partijen hebben nog een langjarige overeenkomst.


Stade Rennes voetbalshirt 2020-2021, een ode aan Odorico

Het nieuwe Stade Rennes voetbalshirt is een ode aan de bekende mozaïekkunstenaar Isidore Odorico. De kunstenaar heeft de stad Rennes gevormd met zijn unieke stijl in de wereld van Art Deco mozazieken. Één van zijn bekende werken is het Saint Georges zwembad, waar ook de fotoshoot voor het nieuwe tenue is genomen. De erfenis van Odorico is nog steeds in verschillende architecturale werken in de stad te vinden. En dat niet alleen, Odorico speelde tussen 1912 en 1914 en 1918 en 1925 voor Stade Rennes. Bovendien was de Fransman in de jaren ’30 voorzitter van Rennes. Alles in het nieuwe tenue is een eerbetoon aan de kunstenaar, voetballer en voorzitter, die in 1945 op slechts 51 jarige leeftijd overleed. Het nieuwe Stade Rennes thuisshirt 2020-2021 is geheel rood en bevat een all-over mozaiek print, geïnspireerd door één van de werken van Odorico. Deze print bevindt zich over de gehele voorkant van het Stade Rennes voetbalshirt. Verder is het tenue uitgerust met zwarte accenten. De toelopende v-hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De schouders bevatten verder een brede rode taping en het logo van Puma staat in het wit op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst bevat het clublogo en op het midden van het tenue prijkt sponsor SAMSIC. In de nek op de achterkant van het tenue is nog een klein detail verwerkt. Hier staat het oprichtingsjaar van de Franse club. Het nieuwe Stade Rennes thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met rode accenten. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe thuistenue.

Zoals alle tenues van Puma is ook dit tenue uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Camavinga, Niang, Raphinha, Nzonzi, Traore, Hunou, Gnagnon en andere spelers.

Stade Rennes voetbalshirt bestellen

Het Stade Rennes thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 90,- en voor kinderen is het shirt € 70,-. In deze winkels kun je het Stade Rennais shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Stade Rennes voetbalshirt vanaf nu in DEZE SHOP!

OF in deze winkel! 

Stade Rennes voetbalshirt 2020-2021