Stade Rennes derde wedstrijdshirt 2021-2022

Ook Stade Rennes heeft Puma als kledingsponsor. Puma heeft afgelopen week negen nieuwe derde wedstrijdshirts gelanceerd en één van deze shirts is dan ook het nieuwe derde wedstrijdshirt van Stade Rennes. In dit nieuwe tenue speelt de Franse club haar wedstrijden in de Ligue 1, De Coupe de France en tijdens de Conference League gedurende het seizoen 2021-2022. De plek in de Conference League heeft de ploeg van trainer Bruno Genesio te danken aan de zesde plek afgelopen seizoen in de Franse Competitie. Benieuwd naar het nieuwe derde wedstrijdtenue van Les Rouges et Noirs? Check de details hieronder!

Stade Rennes derde wedstrijdshirt 2021-2022

Stade Rennes is één van de ploegen die gebruik maakt van het nieuwe innovatieve en revolutionaire ontwerp van het Duitse sportmerk Puma. Puma heeft 9 ploegen voorzien van een uniek template het meest bijzondere van dit template is dat het clubwapen van Stade Rennes niet terugkomt op de voorkant van het shirt. De badge is vervangen door de naam van de club ‘’ Stade Rennais FC.’’ Deze staat centraal op het shirt. Boven de naam van de vereniging staat de springende poema, oftewel het logo van het Duitse sportmerk. Deze is wit van kleur. Ook de naam van de hoofdsponsor, Samsic, staat centraal op het shirt. Deze is onder de naam van de vereniging te vinden. De naam van de club en de sponsoruitingen worden gescheiden door een witte verticale baan die over het shirt loopt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gekenmerkt door de zwarte kleur, verder worden de kleuren wit en rood gebruikt. Dit zijn de clubkleuren van de Franse club. Op de mouwen van het shirt is het logo van Puma te zien en op de achterzijde van het shirt, in de nek, staat het logo van Stade Rennes. Deze is monochroom aan de kleuren van het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Stade Rennes wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen. Ook hierop zijn uitingen van club en sponsor terug te vinden. Puma maakt bij al haar tenues gebruik van de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat spelers als: Camavinga, Doku, Sulemana, Badé, Niang en nog veel sterren optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Stade Rennes voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Stade Rennes, ontworpen door Puma, voor het seizoen 2021-2022 zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen kost het shirt € 90,- (Maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen kost het shirt € 70,- (maten 128, 140, 152 en 164) Het is ook mogelijk om het shirts te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Franse club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Stade Rennes voetbalshirt vanaf nu in DEZE SHOP!

of de PUMA SHOP!