Sampdoria voetbalshirts 2022-2023

Sampdoria en kledingsponsor Macron Sportswear hebben vandaag de nieuwe UC Sampdoria voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit Genua de Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. ''I Blucerchiati'' eindigde vorig seizoen op de vijftiende plek in de Italiaanse competitie. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Sampdoria voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van Sampdoria.

Sampdoria thuisshirt 2022-2023

Het Sampdoria thuisshirt 2022-2023 heeft weer het gebruikelijke design. Het voetbalshirt, dat door de club betiteld wordt als mooiste voetbalshirt van de wereld, is blauw en wordt gekenmerkt door de vier horizontale banen op het midden in het wit/rood/zwart/wit. Deze kleuren komen ook weer terug in subtiele lijnen aan de onderkant van de mouwen. Ter hoogte van het midden van deze banen is opnieuw het St. George kruis verwerkt. Het Sampdoria voetbalshirt is dit jaar bovendien uitgerust met een V-hals. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin het motto van de oude republiek van Genua: “Pe Zêna e pe Sàn Zòrzo” (Voor Genua en voor Saint George). In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van de club met het oprichtingsjaar: ''Genova 12 Agosto 1946'' in tone-on-tone print. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de andere borst het logo van UC Sampdoria. Het Sampdoria thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band, waarin de clubkleuren ook zijn verwerkt.

Sampdoria uitshirts 2022-2023

Het Sampdoria uitshirt 2022-2023 is wit en bevat op verschillende punten de andere clubkleuren van de Italiaanse club. De ronde hals bevat de iconische blauwe, rode en zwarte lijnen & deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en een klein vlak op de zijkanten van eht voetbalshirt. Het St. George kruis, het logo van de club en het logo van Macron staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het uittenue bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het voetbalbroekje is blauw en de sokken zijn blauw met een witte, rode en zwarte band aan de bovenkant. In een aantal uitwedstrijden draagt Sampdoria een geel uitshirt. Dit betreft het Sampdoria 3e voetbalshirt 2022-2023. Dit tenue bevat verder zwarte accenten. De mandarijn kraag is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op het midden van het derde tenue bevinden zich drie zwarte horizontale banen, twee witte en één rode baan. Het Macron logo op de rechterborst en de mouwen is ook zwart en op het midden van het tenue prijkt de St. George badge. De linkerborst van dit tenue bevat een retro logo van Sampdoria, geïnspireerd door het logo dat in de jaren '60 op het tenue gedragen werd. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het huidige clublogo in het zwart en de binnenkant van de hals bevat de tekst: “Pe Zêna e pe Sàn Zòrzo”. Het voetbalbroekje en de kousen van dit tenue hebben dezelfde kleurencombinatie.

De Sampdoria voetbalshirts zijn, zoals alle Macron voetbalshirts, gemaakt van Soft-Lock polyester. In dit materiaal is de mPerformance technologie verwerkt. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Sampdoria voetbalshirt bestellen

De nieuwe UC Sampdoria voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 75,-. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 38,- en de kousen vanaf € 18,-. Check ook de nieuwste Sampdoria trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel de nieuwe Sampdoria voetbalshirts direct in de officiële MACRON SHOP

of deze webshop! (inclusief retro voetbalshirts)

Sampdoria thuisshirt 2022-2023

Sampdoria uitshirt 2022-2023

Sampdoria keepersshirt 2022-2023

Sampdoria voetbalshirts 2022-2023

Sampdoria voetbalshirts 2022-2023