Sampdoria 4e voetbalshirt 2021-2022

Met het motto ''Samp for People'' hebben Sampdoria en Macron onlangs het Sampdoria 3e shirt 2021-2022 gepresenteerd. Dit tenue werd door de club uit Genoa voor het eerst gedragen in de wedstrijden tegen Lazio Roma op 5 december en fungeert in het resterende deel van het seizoen als 4e shirt/alternatief uitshirt in de Serie A. Macron is sinds 2020 de kledingsponsor van ''I Blucerchiati'' en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2026.

Navy blauw Sampdoria uitshirt 2021-2022

Het Sampdoria 4e voetbalshirt 2021-2022 staat geheel in het teken van de participatie van de club in de community en de commitment van Macron aan duurzaamheid. Het tenue is namelijk onderdeel van het ''Macron 4 The Planet'' project. De tenues bestaan namelijk voor 100% uit Eco-polyester, een super duurzaam materiaal. Het tenue is overwegend navy blauw en bevat een zogenaamde henley collar. Verder is het Sampdoria 3e tenue afgewerkt met zilveren details. Een band in de kraag heeft deze kleur en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zilver. Ook alle logo's op het tenue zijn zilver. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue prijkt de St. George badge in het zilver. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de verticale banen in de andere clubkleuren van Sampdoria. Deze banen zijn blauw, wit, rood en zwart. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de Baccicia, het hoofd van een visserman, welke ook fungeert als symbool van het elftal. De linkermouw bevat nog een ander detail. Hier prijkt de oprichtingsdatum van Sampdoria: 12 Agosto 1946. Banca IFIS versiert het midden van het tenue. Het tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen met zilveren accenten.

Zoals alle Macron tenues zijn de nieuwe Sampdoria voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Deze technologie zorgt voor ventilatie en voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Sampdoria 3e shirt 2021-2022, welke gedragen wordt door spelers als Yoshida, Damsgaard, Quagliarella, Caputo, Gabbiadini, Thorsby, Candreva en nog meer spelers. In de uitwedstrijden wordt overigens ook het Sampdoria uitshirt en 3e shirt gedragen.

Sampdoria voetbalshirt bestellen

Het Sampdoria 4e voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 92,-. In de onderstaande winkels vind je ook andere Sampdoria tenues en trainingskleding.

Bestel je Sampdoria voetbalshirt direct in de MACRON SHOP!

of deze Sampdoria fanshop

Sampdoria 4e voetbalshirt 2021-2022

Sampdoria 4e shirt 2021-2022