Sampdoria voetbalshirts 2020-2021

Sampdoria en de nieuwe kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Sampdoria voetbalshirts 2020-2021 gereleased. In deze tenues speelt ‘’I Blucerchiati’’ de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende dit seizoen. De club uit Genua eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek en speelt dit seizoen dus opnieuw op het hoogste niveau van Italië. Dat doet de club wel met een nieuwe kledingsponsor. Begin deze maand tekenden de Italianen en Macron een contract voor de duur van zes seizoenen, welke beide partijen tot 2026 met elkaar verbindt. Macron volgt JOMA op als kledingsponsor van de club.

Sampdoria thuisshirt 2020-2021

De nieuwe Sampdoria voetbalshirts hebben het traditionele design. Het thuisshirt is geheel blauw en bevat de iconische witte, rode, zwarte en witte horizontale banen over de borst. Verder is het tenue uitgerust met een polokraag welke ook lijnen bevat in deze kleuren. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat het clublogo. In de banen op het midden van het tenue is het iconische St. George kruis verwerkt. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de onderkant van het thuisshirt. Hier is een watermerk van het clublogo verwerkt. In de nek op de achterkant van het tenue staat de tekst: ‘’ ’90-91 La nostra favola.'' Dit verwijst naar het Serie A kampioenschap van 30 jaar geleden. Het thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe accenten.

Sampdoria uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Sampdoria uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en bevat een rode en zwarte, horizontale band over het midden. Iets daarboven en iets beneden bevindt zich ook nog een blauwe band. De blauwe accenten komen ook terug ter hoogte van de oksels, in de y-hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de club en Macron staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Aan de binnenkant van dit tenue bevindt zich ook de tekst: ‘’ 90-91 La nostra favola.’’ De linkermouw is uitgerust met een reliëfontwerp van de Baciccia. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. De Italiaanse club heeft dit jaar ook een 3e voetbalshirt of alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is zwart met vijf horizontale banen over het midden van het tenue (twee blauwe, twee witte, een rode en een zwarte). Deze kleuren komen ook weer terug in de polokraag. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Alle tenues van Macron zijn dit jaar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sampdoria tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Yoshida, Quagliarella, Bonazzolli, Linetty, Ramirez, Gabbiadini en nog meer spelers.

Sampdoria voetbalshirt bestellen

De nieuwe Sampdoria voetbalshirts kun je vanaf eind deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het thuisshirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en € 74,95 voor kinderen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar goedkopere t-shirts of vette retro shirts en hoodies van de Italiaanse club? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel je Sampdoria tenue direct in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze Sampdoria fanshop

Sampdoria thuisshirt 2020-2021

Sampdoria uitshirt 2020-2021

Sampdoria 3e voetbalshirt 2020-2021