Sampdoria 3e voetbalshirt 2021-2022

Sampdoria en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe Sampdoria 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit rode uitshirt speelt ''I Blucerchiati'' een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia tijdens het seizoen 2021-2022. Macron is dit seizoen weer verantwoordelijk voor de productie van de tenues van de club uit Genoa. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2020 en het contract loopt in ieder geval nog tot 2026.

Rood Sampdoria uitshirt 2021-2022

Het Sampdoria 3e voetbalshirt 2021-2022 heeft een vrij klassiek design. Het voetbalshirt is overwegend rood en bevat een polokraag. Hiermee past het tenue in de lange traditie van rode uitshirts. De laatste keer dat ''Samp'' een rood uitshirt had was overigens in 2014-2015. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de iconische ''Sampdoria'' banen op de rechterkant van het voetbalshirt. Waar de twee blauwe, twee witte en zwarte baan op het thuistenue horizontaal geplaatst zijn, staan deze op het nieuwe derde tenue verticaal. Het hero logo van Macron staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat de badge van de club van trainer Claudio Ranieri. Op het midden van de borst prijkt de zogenaamde St. George badge. Het Sint Joris kruis fungeert namelijk als vlag van Genua. Ook in de nek op de achterzijde van het tenue is nog een detail aangebracht. Hier staat het Baciccia symbool, welke ook een symbool is voor de stad. Op het midden van de Sampdoria tenues staat dit jaar weer het logo van hoofdsponsor Very Mobile. De telefoonprovider is sinds eind 2020 de shirtsponsor van Sampdoria. De binnenkant van de hals bevat nog een label in de clubkleuren van de Serie A club. Het Sampdoria derde tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant van de pijpen een witte band. Ook de achterkant van de tailleband is wit en op de broekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook rood. Zoals alle tenues van Macron zijn de nieuwe Sampdoria voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Sampdoria 3e voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Quagliarella, Yoshida, Keita Baldé, Candreva, Thorsby en nog meer spelers.

Sampdoria voetbalshirt bestellen

Alle nieuwe Macron Sampdoria voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen hebben de voetbalshirts een prijs van € 89,95. Ben je op zoek naar goedkopere t-shirts of vette retro shirts en hoodies van de Italiaanse club? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel je Sampdoria tenue direct in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze Sampdoria fanshop

Details Sampdoria 3e shirt 2021-2022