Manchester United draagt vet Champions League trainingsjack in 2018-2019

Nog een maandje en dan draait de Champions League weer op volle toeren! Voor verschillende merken is het de perfecte periode om een speciale collectie voor het kampioenenbal te lanceren. Bij adidas is dat ook dit jaar geen uitzondering. Het merk heeft de nieuwe Champions League collectie als nieuwe ULTIMATE collectie uitgebracht. Tot deze collectie behoren ook de altijd populaire anthem jacks. Dit zijn de casual/trainingsjacks die de spelers dragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Champions League wedstrijden van 2018-2019. Hieronder bespreken we het nieuwe anthem jack van Manchester United!

Manchester United ZNE anthem jack met capuchon

Het Champions League anthem jack is bovendien de jas die de spelers draaien tijdens het afspelen van de tune van het miljoenenbal een paar minuten voordat de wedstrijd begint. Het nieuwe United jack is een ode aan de Europa Cup I winst van 1968. Het ZNE anthem jack heeft dan ook dezelfde kleur als de voetbalshirts van 1968. Deze is namelijk donker blauw (door adidas ''NIGHT BLUE'' genoemd). Aan deze kleur heeft het Duitse sportmerk nog een ander retro element aan toegevoegd. De trainingsjacks bevatten namelijk een melange achtige print van dunne strepen. Waar de overige items uit de ULTIMATE collection van manchester United gouden accenten hebben, is dit bij het trainingsjasje niet het geval. Deze bevat namelijk witte details. De brede rits is wit en dit geldt ook voor een streep over de linker schouder. Ook het logo van de club op de linker borst is wit. Van het adidas logo zijn we gewend dat deze op de rechter borst schittert. Op de anthem jacks staan deze echter op de linker mouw. Vanaf dit seizoen heeft de ULTIMATE collection van adidas niet meer het logo van het toernooi op de items. Deze staat dan ook niet meer op het nieuwste Manchester United ZNE jack. Wel heeft het een driedelige capuchon, waarin je je heerlijk kunt verstoppen. Nieuw aan de jacks zijn de duimgaten aan de onderkant. Dit zorgt voor een nog strakkere fit. Het jack wordt afgemaakt door de twee diepe kangoeroezakken aan de zijkanten.

Wil je dit jack casual dragen? Dan is het perfect te combineren met één van de trainingsbroeken van Manchester United voor 2018-2019. Bij de CL collectie hoort een donker blauwe broek, maar dit jack is ook perfect te combineren met de zwarte trainingsbroek.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van dit te gekke ZNE Champions League jack van Manchester United voor 2018-2019. Of check het nieuwe trainingspak en presentatiepak uit de ULTIMATE collection.

Manchester United CL jack bestellen

Het nieuwe anthem jack is alleen voor volwassenen beschikbaar. Het jack is bovendien duurder. Deze is niet, zoals we gewend zijn, € 80,-. Het jack heeft een prijs van maar liefst € 130,-. Wil je andere Manchester producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe ZNE jack van Manchester United in deze WINKEL

of de officiële adidas SHOP!