Manchester United uitshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe Manchester United uitshirt 2024-2025 is vandaag uitgelekt via footyheadlines.com! Of dit ook echt het nieuwe uitshirt van ‘’The Mancunians’’ wordt, weten we pas binnen een aantal weken. Het shirt wordt pas in juli officieel gepresenteerd door de Engelse club en kledingsponsor adidas. In het shirt speelt Manchester United de Premier League, FA Cup, League Cup en Europese uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025.

Donkerblauw en jaren '90 look?

Het Manchester United uitshirt 2024-2025 is donkerblauw. Deze tint wordt door adidas ‘’Night Indigo’’ genoemd. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een all-over print van chevrons. Dit design is geïnspireerd door de letter M (van Manchester) en benadrukt de jaren ’90 look van het Manchester United uitshirt. Het Manchester United uitshirt 1990-1992, waarvan adidas ook de producent was, had ook een all-over print van chevrons, maar dan in het blauw/wit. De retro look wordt bekrachtigd door de polokraag. In de donkerblauwe polokraag lijken geluidsgolven te zijn verwerkt, als verwijzing naar de supportersliederen op Old Trafford. Verder heeft het voetbalshirt alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. Dit betekent dat de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een golvend vlak. Op dit voetbalshirt is het vlak dezelfde tint blauw als de soundwave in de kraag. Het voetbalshirt bevat verder zilveren accenten. Deze kleur is namelijk gebruikt voor alle branding op het tenue. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Dit betreft weer een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: donkerblauw/zilver. De adidas strepen op de schouders zijn ook zilver en hetzelfde geldt voor de logo’s van Snapdragon (midden) en DXC Technology (linkermouw). In de nek op de achterzijde van het uitshirt prijkt weer de duivel uit het clublogo in het zilver.

Het Manchester United uittenue 2024-2025 wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan weerszijden een blauw vlak. Kenmerkend aan het adidas TIRO24 template is namelijk dat de adidas strepen op het voetbalbroekje en de sokken ontbreken. De voetbalbroekjes bevatten wel de logo’s van de club en adidas. De sokken zijn waarschijnlijk ook volledig blauw.

Nogmaals, of dit ook echt het nieuwe Manchester United uitshirt wordt, weten we pas binnen een aantal weken. Tot die tijd speelt de club de uitwedstrijden in het Manchester United uitshirt 2023-2024.

Manchester United uitshirt bestellen

Het adidas Manchester United uitshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als vorig seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 79,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 22,95. Check ook nog de huidige tenues, inclusief korting en officiële bedrukking, in de onderstaande winkels!

Manchester United uitshirt 2024-2025 uitgelekt