Manchester United keepersshirt 2023-2024

Tegelijkertijd met de presentatie van het Manchester United thuisshirt hebben de club en kledingsponsor adidas het Manchester United keepersshirt 2023-2024 gepresenteerd. Dit keepersshirt wordt door De Gea, Butland en Vitek gedragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en de Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Zoals alle keepersshirts van adidas heeft het Manchester United keepersshirt het standaard adidas TIRO 23 template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk ook voor de keepersshirts van clubs als Ajax, Real Madrid, Bayern München, Juventus en Arsenal.

Het Manchester United keepersshirt 2023-2024 is volledig lichtgroen (door adidas ''Team Semi Sol Green2'' genoemd) en wordt gekenmerkt door de all-over print van diamanten. Dit patroon is kenmerkend voor het adidas TIRO23 template. Een ander kenmerk van dit template is de V-hals. De adidas trademark strepen staan in het wit op de schouders en ook het nieuwe adidas performance logo op de rechterborst is wit. De andere borst bevat een geweven clublogo en op het midden van het keepersshirt staat het logo van hoofdsponsor TEAMVIEWER in het zwart. Ook het logo van DXC Technology op de linkermouw is zwart. Het keepersshirt van Manchester United bevat ook een zwart vlak op de zijkanten en op de achterkant van de mouwen. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een groen keepersbroekje met aan weerszijden witte adidas trademark strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken van het keeperstenue.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Geribbelde V-hals

Het Manchester United keepersshirt 2023-2024 met lange mouwen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 110,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 80,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Manchester United keepersshirt 2023-2024
Manchester United keepersshirt 2023-2024