Manchester United thuisshirt 2023-2024

Het Manchester United thuisshirt 2023-2024 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en adidas met het motto ''FROM MANCHESTER TO THE WORLD''.  In het voetbalshirt speelt het keurkorps van manager Erik ten Hag de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende het seizoen 2023-2024. Het voetbalshirt wordt ook door het vrouwenteam en alle jeugdelftallen gedragen dit seizoen. Adidas is weer de producent van de Manchester United voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2015-2016. Teamviewer is sinds het seizoen 2021-2022 de shirtsponsor. Check nu ook het Manchester United uitshirt 2023-2024.

Geïnspireerd door de stad! 

Het Manchester United thuisshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de diepe verbinding tussen de stad Manchester en het industriële erfgoed van de stad. Het voetbalshirt is een eerbetoon aan de ''Lancashire Rose'' middels een opvallende all-over print van geometrische vormen. Het patroon op het voetbalshirt staat symbool voor de brug over de Irwell rivier, die Manchester en Salford met elkaar verbindt. De brug staat op zijn beurt weer symbool voor de kracht van de stad Manchester en de grote impact ervan tijdens de Industriële Revolutie. Het nieuwe Manchester United voetbalshirt vormt daarmee een onbreekbare schakel met de voortdurende invloed die Manchester op de wereld heeft.

Het thuisshirt van ''The Mancunians'' is verder uiteraard weer overwegend rood en bevat daarnaast zwarte en witte accenten. De geribbelde ronde hals is zwart met een subtiele rode en witte lijn. Ook de adidas trademark strepen op de schouders en mouwen zijn zwart. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo in het wit. Dit betreft het zogenaamde 3BAR logo. Het logo heeft alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt door het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor TeamViewer in het wit en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor DXC Technology. Op de linkerborst prijkt het clublogo. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier staat een graphic van de Lancashire Rose. Deze roos is het symbool van de graafschap Lancashire en betreft een rode roos met aan de zijkanten groene bladeren en in het midden een wit/gouden kern.

Het Manchester United thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Het adidas logo op het voetbalbroekje is rood en het short is ook uitgerust met het clublogo. De kousen van het Manchester United thuistenue 2023-2024 zijn zwart en bevatten hetzelfde patroon als het voetbalshirt. De band aan de bovenkant van de kousen is wit met zwarte adidas strepen. Op de kousen prijkt ook de duivel uit het clublogo in het rood en het adidas logo is wit.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady en Heat.RDY. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen bevatten de adidas Heat.RDY technologie en de replica voetbalshirts de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts vallen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn lichter
  • Pasvorm: Replica – Normaal, Authentic – Slimfit

Manchester United thuisshirt bestellen

Het adidas Manchester United thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen:

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) € 99,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176): € 74,95
  • Authentic voetbalshirt (alleen voor volwassenen): € 149,95
  • Voetbalbroekjes: Vanaf € 39,95
  • Kousen: € 22,95

In deze winkels kun je de Manchester United thuisshirts ook weer laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Dit betreft namelijk de officiële Premier League bedrukking. 

Manchester United thuisshirt 2023-2024
Manchester United thuisshirt 2023-2024
Manchester United thuisshirt 2023-2024
Manchester United thuisshirt 2023-2024
Manchester United thuisshirt 2023-2024