Grijs Paris Saint Germain trainingspak Champions League 2021-2022

Paris Saint Germain en Nike hebben dit seizoen het grijze Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2021-2022 gelanceerd. Dit nieuwe pak is onderdeel van de collectie rondom het Paris Saint Germain 3e shirt 2021-2022 en heeft dan ook dezelfde kleuren. Het nieuwe pak wordt door het team van trainer Mauricio Pochettino vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden. Dit jaar nemen de Parijzenaren het in de Champions League op tegen Manchester City, Club Brugge en RB Leipzig en zien we het nieuwe trainingspak geregeld terug komen.

Grijs Paris Saint Germain trainingsjack en training sweater 2021-2022

Het grijze Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 is dit jaar weer in verschillende versies beschikbaar. De spelers dragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden een grijze training sweater met zowel zwarte als rode details. De mouwen van de training sweater zijn uitgerust met een diagonale zwarte band en de mouwen bevatten bovendien een all-over print van ovale vormen. Een ander opvallend kenmerk is dat de swoosh van Nike op beide mouwen staat. Dit logo is rood. De linkerborst van de training sweaters bevat een monochroom Paris Saint Germain logo. Dit logo is namelijk heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak, in dit geval zwart/rood. De training sweaters bevatten verder een hoge hals met rits tot de borst en de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, voor een perfecte pasvorm. De achterzijde van de training tops is iets langer. Een andere optie is om de training sweater in te ruilen voor het trainingsjacks met capuchon. Dit trainingsjack heeft vrijwel hetzelfde design als de training sweaters. Wel bevatten deze jacks een doorlopende rits en zijn deze jacks uitgerust met twee zakken met ritsen. Bovendien bevindt zich een diagonaal borstzakje onder het logo van de club en sponsor ALL. De mouwen van het grijze Paris Saint Germain trainingsjack met capuchon bevat bovendien geen duimgaten. Het laatste verschil tussen beide items is het materiaal. Het Paris Saint Germain trainingsjack bestaat namelijk voor 100% uit polyester en de training sweater voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Dit betreft een wat elastischer materiaal.

Grijze Paris Saint Germain trainingsbroek 2021-2022

Het grijze Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek. Ter hoogte van de knieeën bevat de trainingsbroek een diagonale zwarte band. De logo's op de pijpen hebben dezelfde kleuren als de logo's van Nike en de club op het trainingsjack. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de Paris Saint Germain Champions League trainingsbroek 2021-2022 bevat een Nike FlyVent tailleband met koord om de pasvorm aan te passen.

  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de broek getailleerd om de benen valt.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met een rits.

  • De trainingsbroek is van hetzelfde materiaal gemaakt als de training sweater. Het gehele pak bevat de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van het pak getransporteerd wordt. Bovendien heeft het een ventilerend effect. Hierdoor is het een perfect trainingspak om op straat te dragen of om in te sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het grijze Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Neymar, Wijnaldum, Mbappé, Ramos, Hakimi, Icardi, Di Maria en nog meer spelers en check ook het zwart/roze Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022.

Paris Saint Germain trainingspak bestellen

Het grijze Nike Paris Saint Germain Champions League trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater en trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. Het trainingsjack met capuchon is alleen voor volwassenen beschikbaar voor een prijs van € 74,95. Ook kun je een geheel trainingspak met trainingsjack voor kinderen bestellen voor € 99,95. Check ook andere Paris Saint Germain trainingskleding in deze winkels!

Bestel je Paris Saint Germain trainingspak altijd in de officiële Nike SHOP! 

of deze SHOP!

of deze fanshop!

of deze winkel! 

Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022

Paris Saint Germain trainingspak 2021-2022 Champions League

Paris Saint Germain CL trainingspak 2021-2022