FC Twente uitshirt en 3e shirt 2019-2020

FC Twente en de nieuwe kledingsponsor Kick's 21 hebben vandaag het nieuwe uitshirt en 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit Enschede de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Eerder lanceerden Kick's 21 en Twente al het nieuwe thuisshirt voor het nieuwe seizoen. Kick's 21 verzorgt vanaf dit seizoen dus de nieuwe tenues van de club van trainer Gonzalo Garcia Garcia. Het merk is speciaal voor FC Twente ontwikkeld en draagt de naam van clubicoon Kick van der Vall. Twente heeft ook dit seizoen weer twee verschillende uittenues.

Lichtblauw FC Twente uitshirt 2019-2020

Het reguliere FC Twente uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen mintgroen en bevat een toelopende hals met een witte band aan de onderkant. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De logo's van Kick's 21 en Twente staan op de borst en het logo van sponsor PURE ENERGIE staat zowel op het midden van het tenue als ter hoogte van de rechter schouder. Dit logo komt ook weer terug op de achterkant van het tenue. In de kraag staat het oprichtingsjaar van de club (1965) en de taping in de hals bevat de naam van de gepromoveerde club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een broekje en kousen in dezelfde kleuren als het voetbalshirt.

Zwart FC Twente uitshirt 2019-2020

Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van FC Twente heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is echter zwart met rode accenten in de hals en in de bies. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het derde tenue van FC Twente wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode details. Op de kousen staan ook de initialen van de club (FCT). Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Twente tenues, welke vanaf nu worden gedragen door spelers als Espinosa, Cantalapiedra, Vuckic, Brama, Boere, Verhaegh, Pleguezuelo en andere sterspelers.

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

De nieuwe FC Twente voetbalshirts van Kick's 21 kun je vooralsnog alleen bestellen in de FC Twente clubshop. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het dan onder andere in deze SHOP!