FC Twente derde wedstrijdshirt 2020-2021

Een nieuw derde wedstrijdshirt voor de Enschedese voetbalclub FC Twente. Dit nieuwe shirt is gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Meyba. Het Spaanse sportmerk is sinds deze zomer de trotste kledingsponsor van FC Twente. Beide partijen hebben een overeenkomst gesloten van vier seizoenen. In dit nieuwe shirt speelt FC Twente in de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2020-2021. Check de details van het nieuwe tenue hieronder!

FC Twente derde wedstrijd shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van FC Twente wordt gekenmerkt door een wit shirt met groene en zwarte details. Deze zwarte en groene details komen voornamelijk terug aan de bovenkant van het shirt. Het gave shirt van FC Twente is geïnspireerd op de shirts van de twee clubs die een fusie aangingen, waaruit FC Twente is ontstaan. Dit zijn Sportclub Enschede en Enschede Boys. Deze fusie is tot stand gekomen in het jaar 1965. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn groen van kleur. Over de mouwen loopt ook een groene baan. Deze is versierd met een wit motief. De kraag van het shirt is een modern ontwerp. Op de rechterkant van de borst is het logo van de Spaanse kledingsponsor Meyba te zien. Meyba heeft dit seizoen de verantwoordelijkheden overgenomen van Kick’s 21. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van FC Twente. Op het midden van het shirt staat de naam van kledingsponsor Pure Energie, dit logo is ook terug te vinden aan de achterkant van het shirt. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen hierop zijn ook club en sponsoruitingen terug te vinden. Check ook de voetbalshirts van de Tukkers voor het seizoen 2020-2021.

FC Twente voetbalshirts bestellen.

De nieuwe voetbalshirts van FC Twente zijn vanaf nu te bestellen in de officiële webshop van de club. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95, voor kinderen is het shirt iets goedkoper namelijk € 59,95. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken! In DEZE SHOP is het mogelijk om legendarische voetbalshirts van Meyba te bestellen.