FC Twente thuisshirt 2021-2022

FC Twente en kledingsponsor Meyba hebben afgelopen week het nieuwe FC Twente thuisshirt 2021-2022 en keepersshirt gepresenteerd. Deze nieuwe tenues draagt het keurkorps van trainer Ron Jans tijdens de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in de Grolsch Veste in 2021-2022. Meyba is dit seizoen weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de FC Twente tenues. Deze functie heeft het van origine Spaanse sportmerk sinds vorig jaar en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024. Het Spaanse sportmerk, dat vooral bekend is omdat het begin jaren '90 kledingsponsor was van FC Barcelona, is vooralsnog van geen enkele andere profclub kledingsponsor.

FC Twente thuisshirt 2021-2022

Het FC Twente thuisshirt is dit jaar een eerbetoon aan de de stad Enschede, om zo de verbondenheid van de stad en de club tot uitdrukking te brengen. Het Meyba FC Twente thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer geheel rood en wordt gekenmerkt door een watermerk van het clublogo op de linker onderzijde van het tenue en een print van de skyline van de stad aan de onderkant van de achterkant van het tenue. Verder bevat het thuistenue van de club uit Enschede een V-hals met een gevouwen kraag. De kraag is wit met in het midden een rode lijn. Over de schouders lopen de trademark tekens van Meyba in het wit. Dit zijn de witte blokken op de mouwen. De mouwen worden daarnaast afgesloten door een band in het wit/rood. Op de rechterborst prijkt het logo van Meyba en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor Pure Energie staat zowel op het midden van het tenue als op de rechter schouder. In de nek op de achterzijde van de tenues is het wapen van de stad verwerkt. Het FC Twente thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten de trademark tekens van Meyba en op de voorkant van de pijpen de logo's van de club, Meyba en Pure Energie. De kousen van het thuistenue zijn ook rood met witte details.

FC Twente keepersshirt 2021-2022

Het FC Twente keepersshirt 2021-2022 is dit jaar groen met een all-over print van bliksemschichten, welke diagonaal naar elkaar toelopen. Het keepersshirt bevat verder een ronde hals met daaronder een driehoek. De achterkant van de hals is groen en de mouwen worden afgesloten door een band in de clubkleuren van de Tukkers: rood/wit. De logo's van de club en sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een groen broekje en groene kousen.

De FC Twente tenues 2021-2022 zijn ook dit jaar uitgerust met de EcoAgua technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien bewerkstelligt het ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Twente voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pröpper, Van Wolfswinkel, Ugalde, Lukoki, Oosterwolde, Mening, van Leeuwen en nog meer spelers en check ook het FC Twente uitshirt 2021-2022

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

De nieuwe FC Twente voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de club uit Enschede. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tricot van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente.

Op zoek naar een legendarisch voetbalshirt van Meyba? Check het in deze winkel! 

FC Twente thuisshirt 2021-2022