Castore kledingsponsor FC Twente vanaf 2023-2024

Castore heeft deze week twee vliegen in één klap gevangen! Het Britse sportmerk wordt vanaf komend seizoen niet alleen de kledingsponsor van FC Utrecht, maar tekende ook een langdurige deal met FC Twente. Dit betekent dat het eerste elftal, het vrouwenteam en alle jeugdelftallen vanaf het seizoen 2023-2024 in voetbalshirts van Castore gaan spelen. Het relatief nieuwe sportmerk van de gebroeders Beahon heeft vanaf volgend seizoen maar liefst drie Eredivisie teams in het portfolio. Eerder dit jaar strikte het merk al Feyenoord. In Europa is Castore Sportswear ook de kledingsponsor van clubs als Newcastle United, Wolverhampton Wanderers, Rangers FC, Sevilla en Bayer Leverkusen. De deal tussen Castore en FC Twente gaat vanaf 1 juli dit jaar in en dat betekent dat men in Enschede afscheid neemt van Meyba. Het van origine Spaanse sportmerk vervulde deze functie sinds medio 2020.

Omdat de deal tussen FC Twente en Castore pas net getekend is, gaat Castore zich voor het seizoen 2023-2024 vooral richten op de ontwikkeling van de nieuwe voetbalshirt voor komend seizoen en nog niet op de trainingskleding. Voor de seizoenen daarna is dat wel het geval. Castore gaat bovendien de fanshop in De Grolsch Veste beheren vanaf komend seizoen.

Uiteraard zijn zowel FC Twente als Castore Sportswear verheugd met de deal: “Wij hebben deze winter snel moeten schakelen, en zijn er in korte tijd van overtuigd geraakt dat een samenwerking tussen Castore en FC Twente de beste stap is voor ons. Wij kijken dan ook uit naar wat de toekomst gaat brengen op het gebied van teamwear en merchandise voor FC Twente.’’ Ook Sam Lucas, Chief Partnerships Officer Castore, reageert enthousiast: “We zijn enorm trots om onze samenwerking met FC Twente bekend te maken. Een partnership met een club met de grootte en historie van FC Twente is een belangrijke stap in de verdere groei van Castore. De mentaliteit van de club en de regio Twente passen perfect bij de ambitieuze cultuur van Castore.’’

De nieuwe Castore FC Twente voetbalshirts 2023-2024 worden na 1 juli bekend gemaakt. Wil je een FC Twente voetbalshirt bestellen? Check het dan direct in de onderstaande winkels! 

Voetbalshop
vanaf € 79.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 79.95
Bestellen >