Borussia Dortmund trainingspak Champions League 2021-2022

Borussia Dortmund en Puma hebben nu ook het Puma Borussia Dortmund Champions League trainingspak 2021-202 gepresenteerd. Dit trainingspak draagt de club van trainer Marco Rose tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereidign op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. In de Champions League poulefase nemen ''die Schwarzgelben'' het dit jaar op tegen Ajax, Sporting Lissabon en Besiktas. Het trainingspak van Dortmund bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en trainingsbroek en kun je voor zowel kinderen als voor volwassenen bestellen.

Champions League training sweater Borussia Dortmund 2021-2022

Het trainingspak van Dortmund is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van het Borussia Dortmund Champions League trainingspak en doet denken aan de Champions League collectie van de jaren '90. De training sweater is fel geel met zwarte accenten. Het meest opvallende detail aan het nieuwe trainingspak is dat het logo van de club niet op de linkerborst van de sweater staat. In plaats hiervan staan de initialen van de club op de borst: BVB 09. De schouders van de trainingstrui bevatten een zwarte band, welke ook weer terug komt in de taping aan de zijkanten van het nieuwe Borussia Dortmund trainingspak. De onderkant van de meshpanelen aan de zijkanten zijn uitgerust met een design van flitsende verticale streepjes in het zwart en geel. Op de rechterborst van de training sweater staat het Puma logo en op het midden van de training sweater staat sponsor EVONIK. Borussia Dortmund draagt het logo van Evonik alleen tijdens de wedstrijden in Europa en de DFB Pokal op de tenues en trainingskleding. Tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Bundesliga wedstrijden draagt BVB het logo van 1&1 op de trainingskleding. In de nek op de achterzijde van het Borussia Dortmund trainingspak prijkt wel het logo van de club. De training tops zijn dit jaar gemaakt van een combinatie van polyester en elastaan. Dit betreft een elastisch materiaal, welke naadloos op het lichaam aansluit. De training sweater is ook beschikbaar in een zwarte versie. Deze training top ziet er hetzelfde uit als de gele training top, maar is dan geheel contrasterend.

Borussia Dortmund trainingsbroek Champions League 2021-2022

Het Borussia Dortmund Champions League trainingspak 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een volledig grijze trainingsbroek. De trainingsbroek bevat aan de achterzijde van de kuiten panels met een opvallend design van dunne strepen in het geel en grijs. Ook de trainingsbroek heeft een nauwsluitende pasvorm. Dit wordt ook wel een tapered fit genoemd en betekent dat de broek perfect aansluit op kuiten en enkels. De broek is namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt als de training sweater. De trainingsbroek bevat verder aan de bovenkant een tailleband, waarmee je de pasvorm aan kunt passen. De bovenkant van de broek bevat twee zakken met een rits, om spullen in op te bergen. Verder is de broek voorzien van een fel geel Puma logo. Het logo van de club bevindt zich dit seizoen aan de rechter zijkant.

Zoals alle Puma trainingspakken is het Borussia Dortmund Champions League trainingspak dit seizoen uitgerust met de Pum DryCell technologie. Deze technologie is in het materiaal van het pak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Hierdoor is het zowel een perfect pak om in te trainen als om casual te dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Puma Borussia Dortmund trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Haaland, Malen, Bellingham, Reus, Reyna, Moukoko, Hummels, Brandt, Hazard en nog meer spelers.

Borussia Dortmund trainingspak bestellen

Het Borussia Dortmund Champions League trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 59,95. De trainingsbroeken bestel je vanaf € 49,95. Check bovendien andere Borussia Dortmund trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel het nieuwe Dortmund trainingspak altijd in deze winkel! 

of deze fanshop! 

of in deze SHOP

Borussia Dortmund training sweater Champions League 2021-2022

Borussia Dortmund Champions League trainingspak 2021-2022