Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024

Borussia Dortmund en kledingsponsor Puma hebben het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt spelen de ''Schwarzgelben'' alleen de uitwedstrijden in de Bundesliga. Tijdens de uitwedstrijden in de Champions League en DFB Pokal draagt het team van trainer Edin Terzic het Cup voetbalshirt! Net als het thuisshirt is het uitshirt ontworpen door de supporters van de club!

Geïnspireerd door de geboortegrond!

Het Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan het historische Borsigplatz, het district in de stad waar Borussia Dortmund in 1909 is opgericht. Het voetbalshirt is zwart en bevat een all-over print, die symbool staat voor de kaart van het district Borsigplatz. Dit patroon loopt ook door over de mouwen. Uiteraard is het uitshirt ook uitgerust met gele accenten, geïnspireerd door het DNA van de club. De band aan de onderkant van de mouwen is geel en hetzelfde geldt voor het logo van Puma op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst bevat het clublogo en hoofdsponsor 1&1 staat in het zilver op het midden van het uitshirt. Tijdens de wedstrijden in de Bundesliga prijkt namelijk het logo van 1&1 op de Borussia Dortmund voetbalshirts en tijdens de Europese wedstrijden het logo van Evonik. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de tekst #BORUSSIAVERBINDET en daaronder de naam van de stad in het geel. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte driehoek. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Puma. De sokken zijn zwart en zijn uitgerust met het logo van Puma en het oprichtingsjaar van de Bundesliga club: 1909.

Carsten Cramer, directeur van Borussia Dortmund, reageert op de voetbalshirt: ''Er waren zoveel fantastische ontwerpen voor het nieuwe uitshirt door onze supporters ingediend. Dit ontwerp viel echt op en maakte indruk op alle juryleden. Het lag dus voor de hand om dit voetbalshirt te kiezen als nieuwe uitshirt.''

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: De replica voetbalshirts bevatten de Puma Dry Cell technologie en de authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen de Puma Ultraweave technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De Ultraweave technologie betreft een super lichte stof met een extra gestructureerde 4-way stretch, die het gewicht en wrijving vermindert. Dit komt ten goede aan de snelheid en de kracht van de spelers die het voetbalshirt dragen.
  • Pasvorm: Normaal

Borussia Dortmund uitshirt bestellen

Het Puma Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de items:

  • Replica volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL): € 84,95
  • Replica kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176)): € 74,95
  • Voetbalbroekje: Vanaf € 34,95
  • Sokken: Vanaf € 19,95

In deze winkels kun je de Borussia Dortmund voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt die de spelers ook op het tenue dragen. Check bovendien de andere Dortmund voetbalshirts van dit seizoen.

Unisportstore.NL
vanaf € 74,95
Bestellen >
PUMA
vanaf € 74.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 74,95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING!

Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024
Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024
Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024
Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024
Borussia Dortmund uitshirt 2023-2024