Borussia Dortmund Cup thuisshirt 2020-2021

Bij Borussia Dortmund hebben ze dit jaar genoeg keuze in voetbalshirts. Het thuis-, uit-, en derde wedstrijdshirt waren al eerder gelanceerd en vandaag heeft de Duitse club in samenwerking met Puma het vierde wedstrijdshirt, ook wel het Cup thuisshirt genoemd, officieel gelanceerd In dit voetbalshirt speelt de selectie van trainer Lucien Favre de thuiswedstrijden in de Champions League en DFB Pokal in het Signal Iduna Stadium gedurende 2020-2021. Benieuwd naar het vierde tenue van Duitse topclub? Check de details hieronder!

Borussia Dortmund cup thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Dortmund voor de bekertoernooien is gebaseerd op hetzelfde template als het uitshirt. De kleur van het nieuwe thuisshirt is geel. Wat opvalt is de abstracte print van blokken. Deze blokken zijn in een donkerdere gele print op het shirt geplaatst. Het blokken werk is geïnspireerd door de U-Tower in Dortmund. Het Dortmunder U-gebouw staat bekend door de vierkante ramen en de bijzondere architectuur. Vroeger was het U-gebouw een brouwerij, van Union Brauerei. Op dit moment wordt het gebouw gebruikt als centrum van kunst en creativiteit. Het nieuwe Champions League thuisshirt van Dortmund is verder uitgerust met een polo kraag, welke zwart van kleur is. Door de zwarte en gele combinatie komen de clubkleuren van de Duitse club ook terug in het nieuwe voetbalshirt. Op de rechterkant van de borst prijkt het logo van Puma en dit logo komt ook weer terug op beide mouwen. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 de trotse kledingsponsor van de ''Schwarzgelben''. Op de linkerkant van de borst schittert het clubwapen van de Duitsers. Boven dit logo prijken twee gouden sterren. Deze staan voor de kampioenschappen van Borussia Dortmund. Op het midden van het shirt is de naam van sponsor en bovendien één van de aandeelhouders EVONIK te zien. Op de voetbalshirts die gedragen worden tijdens de Bundesliga heeft de club dit jaar een nieuwe shirtsponsor. Dit is het telecommunicatiebedrijf 1&1. Tijdens de wedstrijden die worden gespeeld in de Champions League en de DFB Pokal staat nog altijd de vertrouwde sponsor EVONIK. Zij zijn sinds 2007 al de hoofdsponsor van de Duitse club. De achterkant van het shirt is geheel geel. In de kraag staan de initialen ‘’BVB’.’

Het nieuwe vierde wedstrijdtenue van Borussia Dortmund wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek met aan de zijkant gele taping. De kousen van het nieuwe tenue zijn geheel geel. De broek en de kousen zijn hetzelfde als van Borussia Dortmund thuisshirt 2020-2021. Zoals bij alle tenues van Puma, wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht tijdens de wedstrijden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Borussia Dortmund Cup thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Haaland, Sancho, Reus, Bellingham, Reyna, Brandt, Hazard, Meunier, Hummels, Can en nog meer spelers. 

Borussia Dortmund voetbalshirt bestellen

Het cup thuisshirt van Dortmund kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen bestellen. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ok op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Borussia Dortmund voetbalshirt in de Borussia Dortmund fanshop! 

of DEZE SHOP

Borussia Dortmund Cup thuisshirt 2020-2021

 

Borussia Dortmund Champions League thuisshirt 2020-2021

Cup voetbalshirt Borussia Dortmund 2020-2021