Borussia Dortmund 3e voetbalshirt 2018-2019

Borussia Dortmund heeft recentelijk ook een nieuw 3e shirt voor 2018-2019 uitgebracht in samenwerking met kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt speelt Dortmund een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en in Europa, vooral wanneer het thuisshirt en uitshirt teveel lijken op het shirt van de thuisspelende club. Dit shirt wordt dus maar een aantal keer dit seizoen gedragen. Het template van het shirt is niet onbekend. Het shirt is namelijk geïnspireerd door het Goalkeeper template van PUMA. Dit betekent dat de 3e shirts van Dortmund hetzelfde design heeft als de keepersshirts van de club. Check hieronder alles over het design van het nieuwe tenue van ''die Schwarzgelben.''

Bordeaux rood Borussia Dortmund 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe Borussia Dortmund 3e shirt voor 2018-2019 is geheel bordeaux rood en wordt gekenmerkt door het design van gradient puntjes op verschillende plaatsen op het shirt. Dit gradient design is ook aanwezig op het keepersshirt van Borussia Dortmund. Zo bevat de borst een groot vlak met dit design. Het design komt bovendien terug in de (omgekeerde) Z banen onder dit vlak. Ook deze mouwen van het alternatieve uitshirt van Dortmund bevatten een taping met deze puntjes. Bovendien bevat het shirt een ronde hals. De logo's van de club, PUMA en Evonik staan op de gebruikelijke plaats. Het logo van PUMA staat in het geel op de rechter borst en de mouwen. De linker borst bevat het logo van de club en sponsor EVONIK staat op het midden. De achterkant van het shirt is uitgerust met een deel van de naam van de club (DORTMUND) en in de nek staan de initialen van Dortmund (BVB).

Het 3e tenue van Dortmund wordt dit jaar compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en bordeaux rode voetbalkousen met gele accenten. Deze nieuwe tenues zijn ook uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, voor een optimale prestatie. Check ook het eerder gepresenteerde thuisshirt en Champions League shirt van de club. Dortmund heeft dit seizoen namelijk maar liefst vier voetbalshirts in haar collectie!

Borussia Dortmund 3e shirt bestellen

Het nieuwe Borussia Dortmund 3e shirt kan je vanaf nu bestellen volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95. Dit shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kan je het nieuwe Dortmund shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van de Duitse club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Borussia Dortmund voetbalshirt altijd in deze winkel!