Bayern München trainingspak 2020-2021

De nieuwe collectie van de ''Rekordmeister'' is bekend en bevat ook weer een geheel nieuw Bayern München trainingspak 2020-2021. Dit betreft het trainingspak dat door de Duitse kampioen gedragen wordt tijdens de  trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Adidas is al sinds de jaren '70 kledingsponsor van de Duitse kampioen en dat is komend seizoen niet anders.

Wil je het zwarte Bayern München trainingspak direct dragen? Bestel het exclusief in de officiële adidas winkel of deze SHOP 

Zwarte Bayern München trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het Bayern München trainingspak voor 2020-2021 bestaat dit seizoen weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items hebben het standaard adidas Condivo 20 template. Op de trainingstrui van Bayern München komt dit met name tot uiting in de plaats van de drie adidas strepen. Deze staan dit seizoen niet meer op de schouders van de training top, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Bovendien hebben deze strepen op beide mouwen een andere kleur. Op de rechtermouw zijn de strepen wit en op de andere mouw wit. Dit is ook de kleur van de logo's van adidas en de club op de borst. Het clublogo bevat opnieuw vier sterren, welke verwijzen naar de 30 landskampioenschappen van ''FC Hollywood.'' Een ander detail is nog te vinden op de achterkant van de trui. Hier prijkt de naam van de club in de vier ruiten, geïnspireerd door het clublogo. Verder heeft de trainingstrui de gebruikelijke kenmerken. De Bayern München training sweater voor 2020-2021 is geheel zwart en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van de training top betreffen raglanmouwen en bevatten ribbels. Dit zorgt ervoor dat de mouwen naadloos aansluiten op het lichaam. Ook de duimgaten aan de onderkant van de mouwen bewerkstelligen dit effect. Een ander kenmerk van de adidas trainingstruien voor 2020-2021 is dat de achterkant van de tops wat langer is, voor de optimale bescherming.

Het Bayern München adidas trainingspak wordt dit seizoen compleet gemaakt door een donker grijze trainingsbroek. De strepen van adidas op de rechterpijp zijn wit en op de andere pijp zijn deze rood. De logo's van de club en adi zijn wit. Aan de functionele aspecten van het trainingspak heeft het Duitse sportmerk niks veranderd. De bovenkant van de Bayern München trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De zijkanten zijn voorzien van zakken en de onderkant van de pijpen bevatten enkelritsen. Uiteraard heeft de trainingsbroek een tapered fit, wat inhoudt dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. De trainingspakken zijn komend jaar uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Hierdoor is het een perfect trainingspak om in te trainen, maar ook casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van Bayern München, dat vanaf nu gedragen wordt. Check ook het nieuwste Bayern München trainingsjack 2020-2021.

Bayern München trainingspak adidas bestellen

Het Bayern München trainingspak van adidas kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van het pak zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is de trainingstrui € 74,95 en voor kinderen € 64,95. De trainingsbroek bestel je al vanaf € 49,95. De pakken zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je Bayern München trainingspak direct in deze SHOP 

of de officiële adidas winkel! 

of deze winkel! 

Bayern München trainingspak 2020-2021