Dit warming-up shirt draagt Bayern München tijdens 2023-2024

De spelers van FC Bayern München dragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024 een gloednieuw pré match shirt. Het nieuwe warming shirt werd vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas, tegelijkertijd met het Bayern München thuisshirt 2023-2024. Dit warming-up shirt wordt alleen gedragen tijdens de voorbereiding op de thuiswedstrijden in de Allianz Arena.

Het Bayern München warming-up shirt 2023-2024 heeft dezelfde kleuren als het nieuwe Bayern München thuistenue. Alles rondom de nieuwe collectie van de ''Rekordmeister'' draait om het DNA van de club en met name de kleuren rood en wit, die symbool staan voor de toewijding, de successen en de identiteit van de club. Qua design vormen de ruiten uit het clublogo en uit de vlag van de staat Beieren de inspiratie voor het inloopshirt van de Duitse topclub. Het warming-up shirt bevat namelijk een all-over print van ruiten, waarin zowel een fading als gradiënt effect is verwerkt. Het shirt is uitgerust met een ronde hals en alle logo's op het warming-up shirt zijn wit. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd, omdat dit logo alleen nog drie diagonale blokken bevat. De andere borst bevat de badge van de club, inclusief vijf sterren. De sterren verwijzen naar de 33 landskampioenschappen van de club van trainer Thomas Tuchel. Het opvallende aan de warming-up shirts is dat dit de enige kleding uit de collectie is die niet de drie iconische adidas strepen bevatten. Het warming-up tenue wordt compleet gemaakt door een rood trainingsbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de voetbalbroekjes prijken ook de logo's van de club en adidas.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Ronde hals
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Geribbelde ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Het nieuwe adidas Bayern München warming-up shirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de prijs € 70,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) is het warming-up shirt € 55,-. Check ook andere nieuwe Bayern München trainingskleding in deze winkels!

Dit warming-up shirt draagt Bayern München tijdens 2023-2024
Dit warming-up shirt draagt Bayern München tijdens 2023-2024