Bayern München thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe FC Bayern München thuisshirt 2023-2024 is vandaag officieel gepresenteerd door de Duitse club en kledingsponsor adidas met het motto: ''Rot & Weiß ein Leben lang''.  In dit tenue speelt het team van trainer Thomas Tuchel de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende het seizoen 2023-2024. De tenues worden ook door het vrouwenteam van Bayern München gedragen. Deze voetbalshirts zien er hetzelfde uit, maar bevatten een ander sponsorlogo. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de FC Bayern München voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft deze functie sinds 1974. Deutsche Telekom is sinds 2002 de hoofdsponsor van Bayern München.

FC Bayern München thuis shirt 2023-2024 

Het nieuwe FC Bayern München thuisshirt 2023-2024 is een eerbetoon aan de successen van de Duitse club. De iconische clubkleuren, rood en wit (symbolisch voor de toewijding en identiteit van de club), worden door de club in een nieuw licht gezet! Opvallend genoeg hebben de ''Rekordmeister'' en adidas niet voor een overwegend rood voetbalshirt gekozen, maar voert wit vooral de boventoon. Het design van het nieuwe tenue is namelijk geïnspireerd door het voetbalshirt waarin FC Bayern promoveerde naar de Eerste Klasse in 1965. 

De body van het FC Bayern München thuisshirt 2023-2024 is volledig wit en de mouwen van het voetbalshirt zijn rood, evenals de ronde hals en alle logo's op het tenue. De adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. Het voetbalshirt heeft ook het nieuwe adidas template, wat betekent dat de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een rode taping, welke doorloopt naar de onderkant van de achterzijde van het tenue. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het zogenaamde 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog drie drie diagonale blokken en wordt vanaf dit seizoen op alle nieuwe adidas tenues gebruikt. De linkerborst is uitgerust met het officiële clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. De vijf sterren boven het logo zijn ook rood en hetzelfde geldt voor het logo van hoofdsponsor Deutsche Telekom op het midden van het tenue. Op de voetbalshirts van het vrouwenteam van de club prijkt het logo van Allianz. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details:

  • De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''ROT & WEIß - EIN LEBEN LANG''
  • Op de achterzijde van het voetbalshirt staat in de nek het clubmotto van FC Bayern München: ''MIA SAN MIA'' (Wij zijn wie we zijn)
  • In de witte band aan de onderkant van de mouwen is de naam van de club verwerkt: FC BAYERN MÜNCHEN
  • De achterzijde van het tenue bevat ook de naam van de club.

Het FC Bayern München thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de logo's van Bayern München en adidas op het voetbalbroekje zijn wit(/rood). De kousen zijn rood met aan de bovenkant een witte band met rode adidas strepen. Op het midden van de kousen staat de naam van de club: FC BAYERN.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologieën: adidas Heat.RDY en adidas AeroReady. De authentic voetbalshirts (de versie die de spelers dragen) bevatten de adidas HEAT.RDY technologie en de replica tenues zijn voorzien van de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie, voor de optimale prestatie. De authentic/match voetbalshirts vallen iets meer getailleerd, hebben meer details, zijn uitgerust met extra ventilatiezones en zijn lichter.
  • Langere achterzoom

Bayern München voetbalshirt bestellen

Het adidas Bayern München thuisshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen. In vergelijking met vorige seizoenen zijn de prijzen van de voetbalshirts verhoogd:

  • Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) zij de match voetbalshirts € 159,95 en de replica voetbalshirts € 99,95
  • Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 74,95
  • Voor baby's (maten 62, 68, 74, 80, 86) is het gehele tenue € 69,95
  • Voor peuters en kleuters (maten 92, 104, 110 en 116) is het gehele tenue € 69,95
  • De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 44,95
  • De kousen zijn beschikbaar vanaf € 23,- 

In de onderstaande winkels kun je de nieuwe FC Bayern München voetbalshirts ook weer laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen.

Bayern München thuisshirt 2023-2024
Bayern München thuisshirt 2023-2024
Bayern München thuisshirt 2023-2024
Bayern München thuisshirt 2023-2024
Bayern München thuisshirt 2023-2024