Dit is het zwarte Bayern München trainingspak 2023-2024

De spelers van Bayern München dragen dit seizoen een trainingspak, die geheel in stijl is van de kleuren van het Bayern München uitshirt 2023-2024! De nieuwe trainingscollectie werd deze maand officieel gelanceerd door adidas en de Duitse kampioen en wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024! Zoals alle trainingspakken van adidas heeft het Bayern München trainingspak 2023-2024 het adidas TIRO23 template en bestaat het pak uit een training sweater en een trainingsbroek!

Bayern München training sweater 2023-2024

De Bayern München training sweater 2023-2024 is zwart en bevat paarse en fel groene accenten. Deze kleurencombinatie verwijst naar het thema van het nieuwe uittenue. Dit tenue staat geheel in het teken van het motto van de club: ''MIA SAN MIA'', waarbij centraal staat dat de club een grote fanbase heeft over de gehele wereld en met name in de grote steden. De kleuren fel groen en paars staan symbool voor de verschillende metropolen in de wereld waar de club ook haar fans heeft! Kenmerkend aan het adidas TIRO23 template is dat de adidas strepen op de onderkant van de mouwen staan. Op de rechtermouw zijn de strepen fel groen en op de andere mouw paars. Deze kleurencombinatie komt ook terug in de band op de zijkanten van de training sweater en in de logo's van adidas en Bayern München op de borst. De training sweater heeft ook dit jaar weer een hoge hals met een rits tot de borst. Aan de onderkant van de mouwen bevinden zich duimgaten, voor een nog betere pasvorm. De achterkant van de Bayern München training sweater is iets langer en dit biedt de spelers extra bescherming.

Bayern München trainingsbroek 2023-2024

Het Bayern München trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De trainingsbroek bevat dezelfde kleuren als de training sweater. De logo's van de club en Bayern München op de trainingsbroek hebben deze kleuren en ook de adidas strepen op de onderkant van deze gloednieuwe Bayern München trainingsbroek zijn groen en paars. Verder heeft de trainingsbroek de gebruikelijke functionele kenmerken:

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Deze technologie is ook in de stof van de training sweater verwerkt.
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant, waarmee je de pasvorm kunt verstellen.
  • Toelopende pasvorm; Dit betekent dat de traininsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt.
  • Enkelritsen aan de onderkant
  • Twee zakken met ritsen aan de zijkanten

Dit trainingspak wordt overigens vooral tijdens de eerste seizoenshelft van het seizoen 2023-2024 gedragen. Medio november/december lanceren adidas en de club weer een nieuwe trainingscollectie.

Bayern München trainingspak bestellen

Het adidas Bayern München trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is de training sweater (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) € 74,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 64,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95 en het trainingspak kun je ook nog combineren met een trainingsjack. Check bovendien de andere neiuwe Bayern München trainingskleding in deze winkels!

Voetbalshop
vanaf € 65
Bestellen >
Adidas.nl
vanaf € 65
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 65
Bestellen >

Dit is het zwarte Bayern München trainingspak 2023-2024
Dit is het zwarte Bayern München trainingspak 2023-2024
Dit is het zwarte Bayern München trainingspak 2023-2024