Bayern Munchen Champions League trainingsshirt en trainingsjack 2020-2021

De nieuwe Bayern München Champions League collectie 2020-2021 is officieel en bevat ook een nieuw trainingsshirt en trainingsjack. Het trainingsshirt wordt door Bayern München gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden  in 2020-2021 en het anthem trainingsjack wordt door de club van trainer Hans Dieter Flick gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het miljardenbal. De collectie wordt ook wel de ‘’Elite’’ collectie genoemd en is duurder dan normaliter het geval is.

Trainingsshirt

Het Bayern München Champions League trainingsshirt 2020-2021 is overwegend grijs. De body van het training shirt is lichtgrijs met een all-over graphic print. De mouwen hebben een donkerdere tint grijs en hetzelfde geldt voor de hoge kraag en toelopende hals. Daarnaast is het Champions League trainingsshirt van de Duitse kampioen uitgerust met oranje accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn oranje en deze kleur komt ook weer terug in het logo van adidas en de club op de borst. De achterkant van het Bayern München Champions League trainingstenue is iets langer, voor de perfecte bescherming. Het trainingsshirt is verder uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor de optimale afvoer van vocht en ventilatie.

Anthem trainingsjack

Het Bayern München Champions League trainingsjack 2020-2021 heeft ook een geheel nieuw template en is weer geïnspireerd door de ZNE jacks van adidas. De bovenkant van het jack is rood en de onderkant is zwart. Verder wordt het jack gekenmerkt door de horizontale witte lijn onder het adidas logo op de rechterborst. Ook het logo van de club op de andere borst is overwegend wit. Verder is het nieuwe Bayern München anthem jack uitgerust met een hoge hals met een capuchon. Het jack bestaat voor 60% uit katoen en 40% uit polyester. De nieuwe Champions League collectie van de Duitse topclub bevat niet alleen deze items, maar ook een nieuw trainingspak en voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sané, Lewandowski, Davies, Thiago, Alaba, Müller, Gnabry, Lucas Hernandez en andere spelers.

Bayern München Champions League collectie bestellen

Het Bayern München Champions League training shirt heeft een prijs van € 69,95 en het jack is € 129,95. Beide items zijn alleen beschikbaar voor volwassenen, namelijk in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Check in de onderstaande winkels ook nog meer andere trainingskleding van Bayern!

Bestel je Bayern München trainingsjack en shirt direct in de officiële adidas winkel! 

of deze SHOP 

of deze winkel! 

Bayern München Champions League trainingsjack 2020-2021