Bayern München Champions League presentatiepak 2018-2019

Bayern München en adidas hebben ook dit jaar weer een nieuw presentatiepak voor de Champions League wedstrijden gereleased. Dit pak is onderdeel van de nieuwe ULTIMATE lijn van adidas. Dit is een nieuwe premium collectie van het merk, welke iets duurder is dan de ''normale'' trainingslijn van de Duitse club. Qua design/template is er niet veel veranderd aan het nieuwe pak van de Duitse Rekordmeister. Daarover straks meer! Het presentatiepak is het trainingspak dat de spelers dragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of tijdens het verblijf in het hotel. Dit is het pak waarin we vaak de spelers het veld zien inspecteren wanneer ze net uit de bus komen. Bovendien wordt in dit trainingspak de pers te woord gestaan of wordt het gedragen door een deel van de technische of medische staf van de Duitse club? Alles weten over dit nieuwe trainingspak? Check hieronder de details!

Bayern München Champions League trainingsjack en broek 2018-2019

Het nieuwe presentatiepak waarin Bayern München op jacht gaat naar de zesde Europa Cup titel in de geschiedenis bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Beide items zijn grijs! Deze kleur wordt door adidas ''RAW STEEL'' genoemd. De drie stripes van adidas staan dit jaar op de schouders en mouwen van het jack en op de borst staan de logo's van de club en adi. Waar de presentatiepakken vorig jaar nog een capuchon hadden, is dat dit jaar niet het geval. Dit seizoen zijn de presentatiejacks uitgerust met een baseball collar. De items uit de ULTIMATE lijn van adidas zijn dit jaar ook niet meer uitgerust met het logo van de Champions League. Voorgaande jaren stond dit logo altijd op de voorkant of achterkant van de jacks. Dit jaar is het logo geheel verdwenen. Desalniettemin wordt dit pak wel en alleen gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal. De trainingsjacks bevatten aan de onderkant een speciale tailleband, waarmee de fit van het jack aangepast kan worden. De mouwen van het presentatiejack zijn raglanmouwen, welke zorgen voor de perfecte bewegingsvrijheid.

De nieuwe broek van het nieuwe presentatiepak is dezelfde als die van het trainingspak. Deze is grijs met aan de zijkanten grijze trademark strepen en bevat de volgende kenmerken:

  • Tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden;
  • Enkelritsen, zodat je de broek makkelijke over je voetbalschoenen aan en uit kan doen;
  • Twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen;
  • Een toelopende fit, de broek valt vooral strak om de enkels en kuiten, zodat de trainingsbroek perfect rond de benen valt;
  • Adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie.

Het nieuwe Champions League presentatiepak is perfect om casual te dragen, maar ook ideaal om in te trainen! Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak of check het speciale Champions League trainingspak van Bayern München.

Bayern München presentatiepak bestellen

Het nieuwe presentatiepak van de Duitse kampioen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Zoals we al aangaven, is de ULTIMATE lijn wat duurder dan we gewend zijn. Het presentatiejack heeft namelijk een prijs van € 99,95 en de trainingsbroek is € 74,95. Het pak is alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Bayern München producten bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe pak in deze adidas winkel

of DEZE SHOP!