adidas lanceert Manchester United anthem jack als ode aan het Chinese nieuwjaar

Het jaar 2019 wordt het jaar van de special edition voetbalshirts en kleding! Dat voorspelden we eind vorig jaar en die voorspelling lijkt in de eerste maand van het jaar al aardig uit te komen. Vandaag hebben we weer een special edition van adidas. Het merk houdt dan ook wel van feestjes. Het merk bestaat dit jaar officieel 70 jaar en dit werd al gevierd met een speciale collectie, waaronder Primeknit adidas Copa Mundial voetbalschoenen. Over twee weken staat er weer een ander feestje voor de deur, namelijk het Chinese Nieuwjaar. Dat feestje laten de heren van adidas natuurlijk niet schieten. In China staat er ieder nieuw jaar een ander dier centraal en 2019 is het jaar van het varken. Wij denken niet direct dat adidas met dit dier geassocieerd wil worden. Hoewel, het varken staat ook symbool voor gastvrijheid, zorgzaamheid, verstandigheid en bovenal is het varken galant.

Daarmee hebben we direct een mooi bruggetje naar een nieuwe special edition collectie die adidas voor Manchester United gelanceerd heeft. Deze collectie is een ode aan het Chinese Nieuwjaar en mag met recht galant genoemd worden. De collectie bevat onder andere een nieuw anthem trainingsjack, die de spelers van Manchester waarschijnlijk vanaf nu dragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2018-2019. Sinds Ole Solskjaer het roer bij The Mancunians heeft overgenomen, gaat het de club voor de wind. De club heeft het dan ook verdiend om in een zwart/goud jack de komende maanden het veld te betreden. Het speciale anthem jack als ode aan het Chinese Nieuwjaar is namelijk overwegend zwart en bevat gouden details. Zo is het logo van United op de linker borst goud en geldt hetzelfde voor het adidas performance embleem op de linker mouw. De rechter onderkant van het hooded anthem jack van United bevat een speciaal label, welke een verwijzing bevat naar het Chinese Nieuwjaar. Manchester United is één van de grootste clubs ter wereld en geniet dus ook in China een grote populariteit. Het nieuwe Manchester United anthem jack bevat verder de gebruikelijke kenmerken. Het is uitgerust met een capuchon en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, zodat het vest lekker strak om het lichaam valt. Het jack is gemaakt van een combinatie van polyester en gerecycled polyester, zodat het lekker zacht aanvoelt. Verder is het vest uit de ZNE lijn van adi aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en heeft het een strakke pasvorm. United en adi lanceerden vandaag ook al een speciaal joggingspak. 

Het jack ziet er hoe dan ook gelikt uit! Dit soort special editions stellen we altijd op prijs. Special edition betekent vaak ook dat de items maar beperkt geproduceerd worden, wat tot gevolg heeft dat de prijs ook wat hoger is. Dit jack vormt daar geen uitzondering op. Het adidas Manchester United jack als ode aan het Chinese Nieuwjaar heeft namelijk een prijs van € 130,- en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL! Directe levering gegarandeerd!

Bestel dit gave anthem trainingsjack van United exclusief in deze winkel!