Dit zijn de Sportinga Braga voetbalshirts 2024-2025

De Sporting Braga voetbalshirts 2024-2025 zijn inmiddels ook officieel gepresenteerd door de Portugese voetbalclub en kledingsponsor Puma. In deze tenues speelt het team van trainer Carlos Carvalhal de Portugese Primeira Liga, beker en Europa League wedstrijden gedurende het seizoen 2024-2025. Vorig seizoen eindigde de Portugese club op de vierde plek in de nationale competitie. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de Sporting Braga voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds vorig seizoen

Sporting Braga thuisshirt 2024-2025

Het Sporting Braga thuisshirt 2024-2025 heeft het iconische design. De body van het voetbalshirt is rood en de mouwen zijn wit met aan de onderkant een rode band. Bovendien wordt het shirt dit jaar gekenmerkt door een design van dunne rode strepen die in een golvend patroon over de body van het voetbalshirt lopen. Het thuisshirt heeft dit jaar een rode v-hals. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Puma in het wit en op de mouwen staat het logo van de kledingsponsor in het zwart. Hoofdsponsor Moosh.pt staat op het midden en ter hoogte van de rechterborst staat het logo van sobarroso. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Andere sponsors op het Sporting Braga tenue zijn AMCO, AudiTV en Soleo Piscinas. Het Sporting Braga thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit short en rode sokken met contrasterende accenten.

Sportinga Braga uitshirt 2024-2025

Het Sporting Braga uitshirt 2024-2025 is zwart/grijs en wordt gekenmerkt door het patroon van ruiten. Ook dit shirt bevat een brede v-hals, maar dan in het lichtgrijs. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s op het uitshirt zijn roze en staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Sporting Braga uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart short en zwarte sokken met grijze accenten en roze logo’s.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma DryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

De Puma SC Braga voetbalshirts 2024-2025 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Portugese voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor het seizoen 2024-2025? Check het in de onderstaande fanshop! 

Dit zijn de Sportinga Braga voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Sportinga Braga voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Sportinga Braga voetbalshirts 2024-2025